Ariana Grande hint op nieuw album in 2024

Karen Luiken-28 december 2023 om 08:31- Foto:

Insta/Ariana Grande

Het lijkt er sterk op dat Ariana Grande in 2024 haar zevende album uitbrengt. Via Instagram deelt de zangeres een reeks foto’s waaruit blijkt dat ze met nieuwe muziek bezig is.

Op één van de foto’s zien we een studio, op een ander plaatje zien we de tekst ‘the two moods of the album’. Weer een andere afbeelding laat producent Ilya Salmanzadeh zien, met wie Ariana eerder ook al samenwerkte. “See you next year”, schrijft de zangeres in het onderschrift.

Als er inderdaad een nieuw album komt, dan wordt het alweer het zevende exemplaar van Ariana. In oktober 2020 bracht ze haar meest recente plaat ‘Positions’ uit.

TAGMAG

Ronahi emotioneel in 'Big Brother' na bericht van thuisfront

Karen Luiken-28 februari 2024 om 17:37

De ‘Big Brother’-bewoners hebben wekenlang alleen elkaar. Ze zijn compleet afgesloten van de buitenwereld en ontvangen slechts af en toe – héél af en toe – een bericht van het thuisfront. Dat laatste is ook nu het geval. Als Ronahi een foto van haar familie en vrienden in haar handen krijgt, barst ze in tranen uit. "Ik en mijn man waren nooit langer dan een week apart, dus het doet veel om hem weer te zien”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

'Big Brother'-deelneemster Doriana reageert op vertrek

Karen Luiken-28 februari 2024 om 08:10

Doriana heeft afgelopen zaterdag het ‘Big Brother’-huis moeten verlaten. In een reactie op Instagram blikt ze terug op de mooie tijd en bedankt ze alle fans die haar hebben gesteund tijdens haar avontuur.

“Ik heb van elke seconde genoten en ik heb vrienden voor het leven gemaakt”, schrijft Doriana bij een reeks foto’s uit de ‘Big Brother’-villa. Maar het was niet alleen maar rozengeur en maneschijn. De blondine heeft sinds haar thuiskomst haatreacties voorbij zien komen en reageert daar nu subtiel op. “Ik wil jullie er graag aan herinneren dat dit een SPEL is. Naast het spel zijn alle bewoners lieve, leuke en oprechte mensen. Dus wees dan ook alsjeblieft lief naar elkaar.”

De persoon die Doriana het meeste mist, is Rohani. Maar ook de scheetgeuren van Tyron, Randy en Basiri worden volgens haar gemist. “Als laatste wil ik ook nog even zeggen dat al jullie lieve berichtjes mij zo veel steun hebben gegeven. Ik lees ze allemaal! Wees positief, dankbaar en geniet elke dag van het leven.”

Ontdek meer