Mariah Carey pakt nieuw record met kersthit

Karen Luiken-26 december 2023 om 09:14

Bijna dertig jaar na het uitbrengen van ‘All I Want For Christmas Is You’ schrijft Mariah Carey nog steeds geschiedenis met het nummer. Amerikaanse media melden dat het liedje op kerstavond het record heeft gebroken voor meeste Spotify-streams op één dag.

Het record stond tot twee dagen geleden ook al op naam van Mariah Carey. Vorig jaar werd ‘All I Want For Christmas Is You’ 21.273.357 keer gestreamd op Spotify, wat toen al goed was voor een record. Dit jaar gaat ze daar overeen met 23.701.697 streams.

De kerstklassieker werd in 1994 uitgebracht. Sindsdien heeft het liedje al meerdere mijlpalen bereikt. Vorig jaar nog stond de hit als eerste nummer ooit voor de vierde keer op de koppositie van de Amerikaanse Billboard-hitlijst.

Sportdrama 'Gran Turismo' vanaf nu te zien

Karen Luiken-24 februari 2024 om 12:43

Groot fan van autosport? Dan hebben we goed nieuws voor je! Het sportdrama ‘Grand Turismo’ staat een paar maanden na de bioscooplancering eindelijk op Netflix.

De film is gebaseerd op het leven van Jann Mardenborough, een tiener die zó goed was in de Gran Turismo-game dat hij een reeks Nissan-wedstrijden won en zo een echte professionele autocoureur werd.

De hoofdrollen worden gespeeld door Archie Madekwe, Orlando Bloom en David Harbour. De regie is in handen van Neill Blomkamp.

Nieuw seizoen 'The Boys' verschijnt op deze datum

Karen Luiken-24 februari 2024 om 12:33

‘The Boys’ keert terug met een vierde seizoen. Prime Video maakt bekend dat fans vanaf half juni naar nieuwe afleveringen kunnen kijken.

De eerste drie afleveringen van het vierde seizoen komen op 13 juni online. Daarna volgt er iedere week een nieuwe aflevering. Op donderdag 18 juli is het tijd voor de achtste en laatste aflevering van het seizoen.

In het vierde seizoen staat de wereld op het randje van de afgrond. Met het Het Witte Huis binnen handbereik, bevindt Victoria Neuman zich onder de krachtige invloed van Homelander, die zijn macht vergroot. Nu hij nog maar enkele maanden te leven heeft, heeft Butcher niet alleen Becca's zoon verloren, maar ook zijn leiderschap over The Boys. De overige teamleden zijn klaar met zijn leugens. Nu de belangen groter zijn dan ooit, moeten ze samenwerken om de wereld te redden voordat het te laat is.

De cast van ‘The Boys’ bestaat uit Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit en Cameron Crovetti. Verder maken in het vierde seizoen ook Susan Heyward, Valorie Curry en Jeffrey Dean Morgan hun opwachting.

Ontdek meer