'Glee'-acteur Darren Criss wordt opnieuw papa

Karen Luiken-25 december 2023 om 10:02

Darren Criss wordt voor de tweede keer vader. De ‘Glee’-acteur en zijn vrouw Mia Swier maken op Instagram bekend dat ze een kindje verwachten.

Het nieuws wordt gedeeld met een hilarische foto. Het gaat om een filmposter van ‘Mamma Mia: Here We Go Again’, waar de hoofden van Darren, Mia en hun dochtertje in bewerkt zijn. “Coming soon”, staat erbij geschreven. “Laten we hopen dat het vervolg beter is dan deze photoshop.”

Darren en Mia zijn sinds februari 2019 getrouwd. In april vorig jaar verwelkomden ze hun eerste kindje: dochter Bluesy Bell.

Gemoederen raken verhit in de 'Big Brother'

Karen Luiken-23 februari 2024 om 16:04

Hoe langer de bewoners van 'Big Brother' in het huis zitten, hoe hoger de gemoederen oplopen. Ashley is in de aflevering van vanavond, niet voor de eerste keer, het onderwerp van gesprek. Ze doet en zegt dingen waar niet al haar medekandidaten het mee eens zijn. "Niet normaal hoe hard zij de sfeer in de groep bepaalt," hoor je Ronahi tegen Tyron zeggen in onderstaande sneak preview.

Voetballer Noa Lang te zien in eigen documentaire

Karen Luiken-23 februari 2024 om 11:40

Er is een documentaire over voetballer Noa Lang gemaakt. Amazon Prime maakt in een persbericht bekend dat de serie vanaf nu op de streamingsdienst te zien is.

De docu draagt de naam ‘Lastpak: Noa Lang’ en geeft de kijker een exclusief kijkje in het leven van de 24-jarige voetballer. “Van ruzies op het veld tot confrontaties thuis, ‘Lastpak: Noa Lang’ neemt je mee in het confronterende verhaal van Noa Lang, een man die zijn droomtransfer najaagt in een harde wereld, waar de messen zijn geslepen en fouten snel gemaakt zijn”, zo klinkt het in een omschrijving.

Naast Noa Lang komen ook andere voetballers aan het woord. Onder meer Erik ten Hag, Alfred Schreuder, Denzel Dumfries en Jurriën Timber maken hun opwachting. Ook de ouders van Noa Lang komen in beeld.

Ontdek meer