Enzo Knol maakt geslacht kindje bekend

Karen Luiken-25 december 2023 om 09:55

Enzo Knol en zijn vriendin Myron Knoops hebben het geslacht van hun kindje bekendgemaakt. Het koppel krijgt een zoontje.

Het zal je niet verbazen, maar het nieuws wordt gedeeld in een video op YouTube. “Wat gaat het worden. Een jongen of een meisje?”, zegt Enzo. “Het belangrijkste is: als het gezond is, zijn we hartstikke blij.”

Later in het filmpje is te zien hoe Enzo een doos opent met daarin alleen maar blauwe spullen. Daaruit blijkt dat hij en Myron en zoontje krijgen. “Jaaaaaa! Het is een jongen! Jaaaaa! Yes!”, hoor je Enzo roepen.

Dit zijn de eerste beelden van nieuw seizoen EOTB

Karen Luiken-29 februari 2024 om 07:44

‘Ex On The Beach: Double Dutch’ keert terug met een nieuw seizoen vol liefde, drama en lust. Op 7 april wordt de eerste aflevering uitgezonden. En dít is wat je daarvan mag verwachten. Er is een teaser gedeeld!

Als we MTV mogen geloven, wordt het ‘een onstuimig seizoen waar drama en emoties tot ongekende hoogtes stijgen bij elke nieuwe ex die het strand betreedt’. Het gaat dit keer om een all stars-seizoen, wat betekent dat er voornamelijk oud-deelnemers mee zullen doen. Het programma trapt af met oud-gedienden Maxim, Luca, Ivory, Elias, Ayleen, Michelle, Shirley en Yara-Nour.

Het tiende seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ is vanaf 7 april wekelijks om 22:00 uur te zien op MTV en vanaf 9 april wekelijks bij Streamz.

Ronahi emotioneel in 'Big Brother' na bericht van thuisfront

Karen Luiken-28 februari 2024 om 17:37

De ‘Big Brother’-bewoners hebben wekenlang alleen elkaar. Ze zijn compleet afgesloten van de buitenwereld en ontvangen slechts af en toe – héél af en toe – een bericht van het thuisfront. Dat laatste is ook nu het geval. Als Ronahi een foto van haar familie en vrienden in haar handen krijgt, barst ze in tranen uit. "Ik en mijn man waren nooit langer dan een week apart, dus het doet veel om hem weer te zien”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

Ontdek meer