Streamz-leden kunnen nu ook titels van Paramount+ bekijken

Karen Luiken-24 december 2023 om 08:39

Leden van Streamz kunnen vanaf nu ook titels van Paramount+ bekijken. Verschillende iconische en spraakmakende series en films die tot nu toe nergens te zien waren in Vlaanderen, worden nu beschikbaar gesteld. Benieuwd om welke pareltjes het gaat? We zetten de highlights op een rijtje!

Poker Face - nu te zien
In deze Emmy-genomineerde reeks volgen we de avonturen van Charlie Cale (Natasha Lyonne), een voormalige pokerspeelster die het uniek vermogen heeft om te zien wanneer mensen liegen. Nadat Charlie's vermogen om leugens op te sporen haar tot een paria in pokerkringen heeft gemaakt, brengt ze haar dagen graag door als serveerster in een plaatselijk casino dat wordt gerund door Sterling Frost Jr. (Adrien Brody). Maar wanneer een goede vriend en collega van Charlie op een dag op mysterieuze wijze dood opduikt, wordt ze in de wereld van amateurdetectives getrokken en moet ze haar eigen leven zien te redden.

Star Trek: Strange New Worlds - nu te zien
De serie volgt kapitein Pike en zijn bemanning in het decennium voordat kapitein Kirk aan boord ging van de U.S.S. Enterprise, terwijl ze nieuwe werelden in het heelal verkennen. Maar wanneer één van Pike's officieren ​ vermist raakt tijdens een geheime missie voor Starfleet, moet Pike uit zijn zelfopgelegde ballingschap komen. Hij moet uitzoeken hoe hij zijn officier kan redden, terwijl hij worstelt met wat hij moet doen met de toekomstvisie die hij heeft gekregen...

Rabbit Hole - nu te zien
Niets is wat het lijkt wanneer John Weir (Kiefer Sutherland), meester in bedrijfsspionage, zich in het middelpunt van een schimmige samenzwering bevindt. Na het blootleggen van een gevaarlijk complot, wordt Weir erin geluisd voor moord en slaat hij op de vlucht. Hij probeert uit te zoeken wie en wat echt is in een realiteit die op zijn kop staat. Kan John vertrouwen op een team van onwaarschijnlijke bondgenoten om de vijand, die diepe banden heeft met zijn verleden en die vastbesloten is om onze eigen gegevens tegen ons te gebruiken, te slim af zijn?

Frasier - nu te zien
Frasier Crane (Kelsey Grammer) is terug! Hij begint aan een volgend hoofdstuk van zijn leven. In Boston moet hij met nieuwe uitdagingen omgaan en vervult hij een paar oude dromen. Aan zijn zij staan onder andere Freddy, die inmiddels aardig gegroeid is, Alan, een studievriend die nu professor is aan een universiteit, Olivia, hoofd van de psychologieafdeling en Eve, Freddy's kamergenoot op de universiteit.

The Family Stallone - nu te zien
Na het spelen van enkele van de meest legendarische personages uit de filmgeschiedenis, is drievoudig Academy Award-genomineerde Sylvester Stallone klaar om camera's toegang te geven tot wat hij zou beschouwen als de grootste rol van zijn leven: vader Met de realityserie krijgt de kijker de kans om Stallone beter te leren kennen als een vader. Ook komt zijn vrouw Jennifer Flavin Stallone aan bod, die zakenvrouw is en mede-eigenaar van het merk Serious Skin Care. Twee van hun dochters hebben samen de podcast 'Unwaxed', en meerdere van hen zijn bezig met hun eigen acteercarrière.

Geordie Shore OG's - vanaf 4 januari
Het is meer dan acht jaar geleden dat Geordie Shore op onze schermen verscheen en ons liet kennismaken met reality fenomenen Gaz, Holly, Marnie en Aaron. Nu stappen we in hun leven en gaan ze grotere uitdagingen aan - als volwassenen. De serie herenigt de oorspronkelijke castleden, samen met hun kinderen, vrienden en nieuwe gezichten. In deze reeks volgen we hun persoonlijke én professionele leven.

Elementary - 4 januari
Voormalig Scotland Yard-adviseur Sherlock Holmes (Jonny Lee Miller) gaat na zijn ontslag uit een afkickkliniek aan de slag in het hedendaagse New York. Verslaafdenbegeleider dr. Joan Watson (Lucy Liu) moet hem op het rechte pad houden. Met zijn fenomenale observatievermogen lost Holmes elk moordonderzoek met minimale inspanning (en op bizarre wijze) op, maar ook Watson blijkt een verdienstelijke detective. Samen vormen ze een onverslaanbaar duo.

Tulsa Kings - vanaf 4 januari
Dwight “The General” Manfredi (Sylvester Stallone) is een maffia-capo, die na een gevangenisstraf van vijfentwintig jaar wordt vrijgelaten. Zijn baas stuurt hem zonder pardon naar Tulsa in Oklahoma om aldaar criminele operaties te starten. Zonder bestaande connecties en zonder steun van zijn maffia-familie bouwt hij langzaam een crew van onwaarschijnlijke bondgenoten op om zijn eigen criminele imperium te stichten. Van de bedenker, schrijver en producent van 'Yellowstone', Taylor Sheridan.

Grease: Rise of the Pink Ladies - vanaf 25 januari
Het is 1954, vier jaar voor de gebeurtenissen die zich afspelen in 'Grease'. We volgens vier schoolmeisjes die het zat zijn buiten de groep te vallen. Ze spannen samen om de school Rydell High onveilig te maken, en iedereen te laten merken wie zij zijn: de kliek die bekend staat als de 'Pink Ladies'.

Shutter Island - vanaf 1 januari
De film speelt zich af in 1954. U.S. Marshall Chuck Aule (Mark Ruffalo) en zijn nieuwe partner Teddy Daniels (Leonardo DiCaprio) gaan op zoek naar een moordenares, die ontsnapt is uit TBS-kliniek 'Ashecliffe Hospital' voor langgestraften op Shutter Island. Een web van intriges en misleiding zorgt al snel voor de nodige problemen. Zo krijgt Daniels van de plaatselijke doktoren geen toegang tot de archieven van het hospitaal, die hem de broodnodige informatie zouden kunnen verschaffen. Een plotseling opstekende orkaan verbreekt de verbinding met het vasteland, waardoor ze nu op zichzelf zijn aangewezen.

No Country for Old Men - vanaf 1 januari
In de Academy Award winnende film, stuit Llewelyn Moss (Josh Brolin) tijdens het jagen vlakbij de Rio Grande op enkele lijken, heroïne en een koffer met meer dan 2 miljoen dollar, de uitkomst van een mislukte drugsdeal. Moss besluit om de koffer met geld mee te nemen. Binnen no-time zit huurmoordenaar Anton Chigurh (Javier Bardem) hem op de hielen om de koffer te retourneren aan de rechtmatige eigenaar en laat daarbij een spoor van lijken na. Ze worden op de voet gevolgd door sheriff Ed Tom Bell (Tommy Lee Jones) die het allemaal probeert te bevatten.

The Truman Show - vanaf 1 januari
Truman Burbank (Jim Carrey) leidt een perfect leventje: goede baan, een liefhebbende vrouw en een goede vriend. Langzaam komt Truman er echter achter dat zijn leventje iets té perfect is: hij ontdekt dat hij het middelpunt is van het succesvolle TV-programma The Truman Show. Al zijn hele leven lang woont Truman in een enorme TV-studio, waar een dorpje is nagebouwd en al z'n vrienden acteurs zijn.

Gemoederen raken verhit in de 'Big Brother'

Karen Luiken-23 februari 2024 om 16:04

Hoe langer de bewoners van 'Big Brother' in het huis zitten, hoe hoger de gemoederen oplopen. Ashley is in de aflevering van vanavond, niet voor de eerste keer, het onderwerp van gesprek. Ze doet en zegt dingen waar niet al haar medekandidaten het mee eens zijn. "Niet normaal hoe hard zij de sfeer in de groep bepaalt," hoor je Ronahi tegen Tyron zeggen in onderstaande sneak preview.

Voetballer Noa Lang te zien in eigen documentaire

Karen Luiken-23 februari 2024 om 11:40

Er is een documentaire over voetballer Noa Lang gemaakt. Amazon Prime maakt in een persbericht bekend dat de serie vanaf nu op de streamingsdienst te zien is.

De docu draagt de naam ‘Lastpak: Noa Lang’ en geeft de kijker een exclusief kijkje in het leven van de 24-jarige voetballer. “Van ruzies op het veld tot confrontaties thuis, ‘Lastpak: Noa Lang’ neemt je mee in het confronterende verhaal van Noa Lang, een man die zijn droomtransfer najaagt in een harde wereld, waar de messen zijn geslepen en fouten snel gemaakt zijn”, zo klinkt het in een omschrijving.

Naast Noa Lang komen ook andere voetballers aan het woord. Onder meer Erik ten Hag, Alfred Schreuder, Denzel Dumfries en Jurriën Timber maken hun opwachting. Ook de ouders van Noa Lang komen in beeld.

Ontdek meer