Streamz-leden kunnen nu ook titels van Paramount+ bekijken

Karen Luiken-24 december 2023 om 08:39

Leden van Streamz kunnen vanaf nu ook titels van Paramount+ bekijken. Verschillende iconische en spraakmakende series en films die tot nu toe nergens te zien waren in Vlaanderen, worden nu beschikbaar gesteld. Benieuwd om welke pareltjes het gaat? We zetten de highlights op een rijtje!

Poker Face - nu te zien
In deze Emmy-genomineerde reeks volgen we de avonturen van Charlie Cale (Natasha Lyonne), een voormalige pokerspeelster die het uniek vermogen heeft om te zien wanneer mensen liegen. Nadat Charlie's vermogen om leugens op te sporen haar tot een paria in pokerkringen heeft gemaakt, brengt ze haar dagen graag door als serveerster in een plaatselijk casino dat wordt gerund door Sterling Frost Jr. (Adrien Brody). Maar wanneer een goede vriend en collega van Charlie op een dag op mysterieuze wijze dood opduikt, wordt ze in de wereld van amateurdetectives getrokken en moet ze haar eigen leven zien te redden.

Star Trek: Strange New Worlds - nu te zien
De serie volgt kapitein Pike en zijn bemanning in het decennium voordat kapitein Kirk aan boord ging van de U.S.S. Enterprise, terwijl ze nieuwe werelden in het heelal verkennen. Maar wanneer één van Pike's officieren ​ vermist raakt tijdens een geheime missie voor Starfleet, moet Pike uit zijn zelfopgelegde ballingschap komen. Hij moet uitzoeken hoe hij zijn officier kan redden, terwijl hij worstelt met wat hij moet doen met de toekomstvisie die hij heeft gekregen...

Rabbit Hole - nu te zien
Niets is wat het lijkt wanneer John Weir (Kiefer Sutherland), meester in bedrijfsspionage, zich in het middelpunt van een schimmige samenzwering bevindt. Na het blootleggen van een gevaarlijk complot, wordt Weir erin geluisd voor moord en slaat hij op de vlucht. Hij probeert uit te zoeken wie en wat echt is in een realiteit die op zijn kop staat. Kan John vertrouwen op een team van onwaarschijnlijke bondgenoten om de vijand, die diepe banden heeft met zijn verleden en die vastbesloten is om onze eigen gegevens tegen ons te gebruiken, te slim af zijn?

Frasier - nu te zien
Frasier Crane (Kelsey Grammer) is terug! Hij begint aan een volgend hoofdstuk van zijn leven. In Boston moet hij met nieuwe uitdagingen omgaan en vervult hij een paar oude dromen. Aan zijn zij staan onder andere Freddy, die inmiddels aardig gegroeid is, Alan, een studievriend die nu professor is aan een universiteit, Olivia, hoofd van de psychologieafdeling en Eve, Freddy's kamergenoot op de universiteit.

The Family Stallone - nu te zien
Na het spelen van enkele van de meest legendarische personages uit de filmgeschiedenis, is drievoudig Academy Award-genomineerde Sylvester Stallone klaar om camera's toegang te geven tot wat hij zou beschouwen als de grootste rol van zijn leven: vader Met de realityserie krijgt de kijker de kans om Stallone beter te leren kennen als een vader. Ook komt zijn vrouw Jennifer Flavin Stallone aan bod, die zakenvrouw is en mede-eigenaar van het merk Serious Skin Care. Twee van hun dochters hebben samen de podcast 'Unwaxed', en meerdere van hen zijn bezig met hun eigen acteercarrière.

Geordie Shore OG's - vanaf 4 januari
Het is meer dan acht jaar geleden dat Geordie Shore op onze schermen verscheen en ons liet kennismaken met reality fenomenen Gaz, Holly, Marnie en Aaron. Nu stappen we in hun leven en gaan ze grotere uitdagingen aan - als volwassenen. De serie herenigt de oorspronkelijke castleden, samen met hun kinderen, vrienden en nieuwe gezichten. In deze reeks volgen we hun persoonlijke én professionele leven.

Elementary - 4 januari
Voormalig Scotland Yard-adviseur Sherlock Holmes (Jonny Lee Miller) gaat na zijn ontslag uit een afkickkliniek aan de slag in het hedendaagse New York. Verslaafdenbegeleider dr. Joan Watson (Lucy Liu) moet hem op het rechte pad houden. Met zijn fenomenale observatievermogen lost Holmes elk moordonderzoek met minimale inspanning (en op bizarre wijze) op, maar ook Watson blijkt een verdienstelijke detective. Samen vormen ze een onverslaanbaar duo.

Tulsa Kings - vanaf 4 januari
Dwight “The General” Manfredi (Sylvester Stallone) is een maffia-capo, die na een gevangenisstraf van vijfentwintig jaar wordt vrijgelaten. Zijn baas stuurt hem zonder pardon naar Tulsa in Oklahoma om aldaar criminele operaties te starten. Zonder bestaande connecties en zonder steun van zijn maffia-familie bouwt hij langzaam een crew van onwaarschijnlijke bondgenoten op om zijn eigen criminele imperium te stichten. Van de bedenker, schrijver en producent van 'Yellowstone', Taylor Sheridan.

Grease: Rise of the Pink Ladies - vanaf 25 januari
Het is 1954, vier jaar voor de gebeurtenissen die zich afspelen in 'Grease'. We volgens vier schoolmeisjes die het zat zijn buiten de groep te vallen. Ze spannen samen om de school Rydell High onveilig te maken, en iedereen te laten merken wie zij zijn: de kliek die bekend staat als de 'Pink Ladies'.

Shutter Island - vanaf 1 januari
De film speelt zich af in 1954. U.S. Marshall Chuck Aule (Mark Ruffalo) en zijn nieuwe partner Teddy Daniels (Leonardo DiCaprio) gaan op zoek naar een moordenares, die ontsnapt is uit TBS-kliniek 'Ashecliffe Hospital' voor langgestraften op Shutter Island. Een web van intriges en misleiding zorgt al snel voor de nodige problemen. Zo krijgt Daniels van de plaatselijke doktoren geen toegang tot de archieven van het hospitaal, die hem de broodnodige informatie zouden kunnen verschaffen. Een plotseling opstekende orkaan verbreekt de verbinding met het vasteland, waardoor ze nu op zichzelf zijn aangewezen.

No Country for Old Men - vanaf 1 januari
In de Academy Award winnende film, stuit Llewelyn Moss (Josh Brolin) tijdens het jagen vlakbij de Rio Grande op enkele lijken, heroïne en een koffer met meer dan 2 miljoen dollar, de uitkomst van een mislukte drugsdeal. Moss besluit om de koffer met geld mee te nemen. Binnen no-time zit huurmoordenaar Anton Chigurh (Javier Bardem) hem op de hielen om de koffer te retourneren aan de rechtmatige eigenaar en laat daarbij een spoor van lijken na. Ze worden op de voet gevolgd door sheriff Ed Tom Bell (Tommy Lee Jones) die het allemaal probeert te bevatten.

The Truman Show - vanaf 1 januari
Truman Burbank (Jim Carrey) leidt een perfect leventje: goede baan, een liefhebbende vrouw en een goede vriend. Langzaam komt Truman er echter achter dat zijn leventje iets té perfect is: hij ontdekt dat hij het middelpunt is van het succesvolle TV-programma The Truman Show. Al zijn hele leven lang woont Truman in een enorme TV-studio, waar een dorpje is nagebouwd en al z'n vrienden acteurs zijn.

Billy Ray Cyrus noemt dochter Miley 'skank' in gelekte audio

Chelsy Vanlerberghe-25 juli 2024 om 09:43

Dang flabbit! Het ziet er niet goed uit voor Billy Ray Cyrus. In een gelekte audio is te horen hoe hij zijn 25 jaar jongere vrouw met de grond gelijk maakt en hoe hij zijn dochter 'duivel' en 'slet' noemt.

Schokkende nieuwe audio ondersteunt sterk de beweringen van Billy Ray Cyrus' ex-vrouw dat hij haar maandenlang onderwierp aan 'extreem verbaal, emotioneel en psychologisch misbruik'. De tape, exclusief verkregen door DailyMail.com, onthult de verschrikkelijke behandeling die de Australische zangeres Firerose, 37, beweert voortdurend te hebben ondergaan tijdens haar zeven maanden durende huwelijk met de 62-jarige countryster.

In de audio hoor je hoe Billie Ray een tirade vol scheldwoorden afvuurt op zijn vrouw. Hij is boos omdat hij te laat was voor een show en geeft haar de schuld: "Als je gewoon je mond had gehouden, dan was ik niet zo pissig geweest. Je bent een egoïstische bitch."

Firerose smeekt hem om te stoppen met schreeuwen, maar hij gaat door: "Je hebt een puinhoop gemaakt. Ik denk niet dat je echt slim bent. Ik denk dat je een egoïstische fucking bitch bent. Dat is wat je bent. Fucking idioot."

Maar Billy Ray beperkt zijn woede niet alleen tot Firerose. Hij noemt zijn dochter Miley een 'slet' en 'duivel' en zijn ex-vrouw Tish een 'slet' en 'leugenaar'.

Miley, beroemd sinds haar rol in Hannah Montana naast haar vader, heeft de band met haar vader al een tijd verbroken. Ze negeerde hem tijdens haar Grammy Awards-acceptatiespeech en lijkt afstand te hebben genomen na zijn scheiding van mama Tish en snelle huwelijk met Firerose.

Billy Ray en Firerose leerden elkaar kennen op de set van Hannah Montana. Ze was 22 en Billy Ray was op dat moment 48 en in een relatie met Tish. De twee trouwden in oktober 2023, maar hij vroeg na zeven maanden al de scheiding aan. Firerose beweert dat hij haar uit huis zette één dag voor een belangrijke operatie. Ze mocht haar spullen niet ophalen en voelde zich onveilig bij hem. Billy Ray beweert op zijn beurt dat Firerose hem misbruikte en $96,986 van zijn creditcards opmaakte. Hij heeft nu een verbod om haar te stoppen met het gebruik van zijn kaarten.

Kortom, het is één grote puinhoop tussen Billy Ray en Firerose. Hoe Miley erop reageert? Door een sexy foto te plaatsen op Instagram.

Deze films en series verschijnen in augustus op Netflix

Chelsy Vanlerberghe-25 juli 2024 om 09:30

Een nieuwe maand brengt een frisse selectie films, series en documentaires op Netflix met zich mee. In augustus kunnen we ons weer verheugen op tal van nieuwe titels. Hier zijn de belangrijkste hoogtepunten.

Netflix series

  • Love Is Blind - 1 augustus
  • A Good Girl’s Guide to Murder - 1 augustus
  • Love Is Blind: UK - 7 augustus
  • The Umbrella Academy: Seizoen 4 - 8 augustus
  • Emily in Paris: Seizoen 4 - Deel 1 - 15 augustus
  • KAOS - 29 augustus

Netflix films

  • Rebel Moon - Deel één + deel twee: Director’s Cut - 2 augustus
  • The Union - 16 augustus
  • Incoming - 23 augustus

Netflix comedy specials

  • Joe Rogan: Burn the Boats - 3 augustus
  • Matt Rife: Lucid - A Crowd Work Special - 13 augustus

Netflix documentaires

  • Secret World of Sound with David Attenborough - 7 augustus
  • Inside the Mind of a Dog - 9 augustus
  • Worst Ex Ever - 14 augustus

Netflix kids & family

  • Saving Bikini Bottom: The Sandy Cheeks Movie - 2 augustus
  • CoComelon Lane - 19 augustus


Ontdek meer