Nieuwe kerstreeks met Julie Van den Steen in de maak

Karen Luiken-22 december 2023 om 08:27

VTM is bezig met een nieuwe kerstreeks. Op de kerstmarkt van Antwerpen zijn de camera’s momenteel aan het draaien voor een nieuwe romcom die volgend jaar te zien zal zijn. Het project betekent voor Julie Van Den Steen haar acteerdebuut.

Over de titel, het verhaal en de exacte uitzenddatum van de nieuwe reeks zijn nog geen details gedeeld. Daar wordt later meer over bekendgemaakt. “Toen ik werd gevraagd om auditie te doen voor een nieuwe romcom vol kerstfeer, dacht ik: ‘hell yeah’. Ik ben een grote fan van het genre en was na het lezen van het scenario meteen hooked. Het is dus een stille kinderdroom die uitkomt!”, zegt Julie Van Den Steen. “Ondertussen heb ik al enkele opnames achter de rug en die zijn echt heel fijn en gevuld met hilarische momenten. Ik ben echt in een ongelooflijk warme en lieve ‘fictiefamilie’ terechtgekomen. Ik heb hier zoveel zin in!”

Behalve Julie spelen ook Frank Focketyn, Marleen Merckx, Ruth Beeckmans en Lize Feryn een rol in de reeks.

Gemoederen raken verhit in de 'Big Brother'

Karen Luiken-23 februari 2024 om 16:04

Hoe langer de bewoners van 'Big Brother' in het huis zitten, hoe hoger de gemoederen oplopen. Ashley is in de aflevering van vanavond, niet voor de eerste keer, het onderwerp van gesprek. Ze doet en zegt dingen waar niet al haar medekandidaten het mee eens zijn. "Niet normaal hoe hard zij de sfeer in de groep bepaalt," hoor je Ronahi tegen Tyron zeggen in onderstaande sneak preview.

Voetballer Noa Lang te zien in eigen documentaire

Karen Luiken-23 februari 2024 om 11:40

Er is een documentaire over voetballer Noa Lang gemaakt. Amazon Prime maakt in een persbericht bekend dat de serie vanaf nu op de streamingsdienst te zien is.

De docu draagt de naam ‘Lastpak: Noa Lang’ en geeft de kijker een exclusief kijkje in het leven van de 24-jarige voetballer. “Van ruzies op het veld tot confrontaties thuis, ‘Lastpak: Noa Lang’ neemt je mee in het confronterende verhaal van Noa Lang, een man die zijn droomtransfer najaagt in een harde wereld, waar de messen zijn geslepen en fouten snel gemaakt zijn”, zo klinkt het in een omschrijving.

Naast Noa Lang komen ook andere voetballers aan het woord. Onder meer Erik ten Hag, Alfred Schreuder, Denzel Dumfries en Jurriën Timber maken hun opwachting. Ook de ouders van Noa Lang komen in beeld.

Ontdek meer