Nieuwe kerstreeks met Julie Van den Steen in de maak

Karen Luiken-22 december 2023 om 08:27

VTM is bezig met een nieuwe kerstreeks. Op de kerstmarkt van Antwerpen zijn de camera’s momenteel aan het draaien voor een nieuwe romcom die volgend jaar te zien zal zijn. Het project betekent voor Julie Van Den Steen haar acteerdebuut.

Over de titel, het verhaal en de exacte uitzenddatum van de nieuwe reeks zijn nog geen details gedeeld. Daar wordt later meer over bekendgemaakt. “Toen ik werd gevraagd om auditie te doen voor een nieuwe romcom vol kerstfeer, dacht ik: ‘hell yeah’. Ik ben een grote fan van het genre en was na het lezen van het scenario meteen hooked. Het is dus een stille kinderdroom die uitkomt!”, zegt Julie Van Den Steen. “Ondertussen heb ik al enkele opnames achter de rug en die zijn echt heel fijn en gevuld met hilarische momenten. Ik ben echt in een ongelooflijk warme en lieve ‘fictiefamilie’ terechtgekomen. Ik heb hier zoveel zin in!”

Behalve Julie spelen ook Frank Focketyn, Marleen Merckx, Ruth Beeckmans en Lize Feryn een rol in de reeks.

VTM zoekt kandidaten voor nieuwe quizshow

Karen Luiken-14 juni 2024 om 09:04

VTM krijgt er binnenkort een gloednieuwe quizshow bij. In ‘The Floor’ nemen honderd mensen het tegen elkaar op in spannende duels. And guess what? Jij kan een van die deelnemers zijn! Er wordt gezocht naar kandidaten.

In ‘The Floor’ staan honderd deelnemers allemaal op een eigen vlak op een gigantische quizvloer. De spelregels zijn simpel: een kandidaat daagt een tegenspeler in een aangrenzend vak uit voor een quizduel. De winnaar wint het vak, de verliezer verlaat ‘The Floor’. Wie is in de laatste aflevering de grote winnaar en wint een geldprijs?

Om deel te nemen aan ‘The Floor’ is een brede algemene kennis vereist. Denk jij aan die eis te voldoen? Je kunt je inschrijven via de website van VTM.

Het is nog niet bekend wanneer ‘The Floor’ op televisie wordt uitgezonden.

'Vampire Diaries'-ster kan nog niet lopen na ongeluk

Karen Luiken-14 juni 2024 om 07:04

Nina Dobrev heeft een nieuwe gezondheidsupdate gegeven. De ‘Vampire Diaries’-ster raakte twee maanden geleden gewond bij een ongeluk en moest onder het mes.

De actrice heeft wekenlang thuis gezeten, maar ging deze week voor het eerst de deur uit voor een optreden in een aflevering van ‘The Talk’. Daarin vertelt ze dat ze een knieoperatie heeft ondergaan en dat ze sindsdien met een ‘gigantische brace’ door het leven gaat. “Ik kan nog niet zelfstandig lopen”, aldus Nina. “Ik heb een gebroken knie en een kapotte kruisband en meniscus.”

Het ongeluk gebeurde toen Nina op een crossmotor zat. Ze viel, landde verkeerd en moest naar het ziekenhuis worden gebracht. “Ik raad het af, jongens”, zegt ze over het rijden op een crossmotor. “Ik heb mijn lesje geleerd: stap nooit op een crossmotor. Ik deed een wheelie, verloor de controle, kreeg een terugslag en de motor vloog door. Gelukkig viel het voertuig niet op mij, volgens de dokter was het dan veel erger geweest.”

Ontdek meer