BTS-docureeks vanaf nu te zien

Karen Luiken-21 december 2023 om 13:28- Foto:

Reuters

Pauze of geen pauze, fans worden nog steeds voorzien van nieuwe content van BTS. Vanaf deze week is de docuseerie ‘BTS Monuments: Beyond The Star’ op Disney+ te zien.

De docuserie bestaat uit acht delen en gaat in op hoogte- en dieptepunten uit de 10-jarige carrière van BTS. Er komen nooit eerder vertoonde interviews voorbij, optredens en momenten behind te scenes. Alle leden – Jin, J-hope, Jimin, RM, SUGA, Jung Kook en V - maken hun opwachting.

Terwijl fans kunnen genieten van de reeks, hebben de heren van BTS andere dingen aan hun hoofd. Zij nemen momenteel een noodgedwongen pauze van hun muzikale werk vanwege hun verplichte militaire dienst.

Nieuw koppel-alert in 'Big Brother'?

Karen Luiken-19 februari 2024 om 14:31

Komt het eerste koppel tot stand in ‘Big Brother’? De kans zit er dik in. De chemie tussen Dilano en Sabeau is onmiskenbaar en dat merken de twee bewoners zelf ook. Tijdens een avondwandeling bespreken ze hun gevoelens. Sneak preview!

'Barbie' valt flink in de prijzen bij People's Choice Awards

Karen Luiken-19 februari 2024 om 07:47

‘Barbie’ heeft zondagavond flink wat prijzen in de wacht gesleept tijdens de uitreiking van de People’s Choice Awards in Los Angeles. De film won maar liefst vijf awards.

‘Barbie’ was voor acht prijzen genomineerd, waarvan er uiteindelijk vijf werden verzilverd. De film werd verkozen tot ‘Film van het jaar’ en ‘Comedy van het jaar’. Verder kreeg Ryan Gosling voor zijn rol als Ken de prijs voor ‘Mannelijke filmster van het jaar’ en deed Margot Robbie als Barbie hetzelfde voor ‘Vrouwelijke filmster van het jaar’. De vijfde prijs ging naar America Ferrera, die voor haar rol in ‘Barbie’ een prijs kreeg voor ‘Filmoptreden van het jaar’.

Andere prijswinnaars waren onder anderen Taylor Swift met twee beeldjes (‘Vrouwelijke artiest van het jaar’ en ‘Popartiest van het jaar’), BTS-zanger Jung Kook (‘Mannelijke artiest van het jaar’) en Beyoncé (‘R&B ster van het jaar’).

Ontdek meer