Goed nieuws voor fans van Billie Eilish

Karen Luiken-21 december 2023 om 12:07

Billie Eilish liet het vorige week al doorschemeren, maar haar broer doet er nu nog een schepje bovenop. Het derde album van de zangeres is bijna klaar, bevestigt Finneas in een interview met Mr. Porter.

Alle muziek die Billie maakt, schrijft ze samen met Finneas. Dus als er iemand is die kan weten hoe de zaken er momenteel voor staan, dan is hij het wel. “Het album is voor 85 procent af”, zegt Finneas, de broer van de zangeres.

Volgens hem was het maken van het nieuwe album geen gemakkelijke klus. “Ik denk niet dat Billie erg zeker was van de dingen waar we over probeerden te schrijven”, klinkt het. “Het kan ontwijkend werken als je iets moet maken waar je je heel erg verbonden mee voelt.”

Dat laatste geldt niet alleen voor Billie, maar ook voor Finneas. Hij heeft een druk jaar achter de rug waarin hij zowel muziek voor zijn zusje schreef als zelf 88 shows gaf. “Ik denk dat ik een beetje roestig was geworden. Dat was beangstigend. Ik moest weer in vorm komen.”

Dit zijn de eerste beelden van nieuw seizoen EOTB

Karen Luiken-29 februari 2024 om 07:44

‘Ex On The Beach: Double Dutch’ keert terug met een nieuw seizoen vol liefde, drama en lust. Op 7 april wordt de eerste aflevering uitgezonden. En dít is wat je daarvan mag verwachten. Er is een teaser gedeeld!

Als we MTV mogen geloven, wordt het ‘een onstuimig seizoen waar drama en emoties tot ongekende hoogtes stijgen bij elke nieuwe ex die het strand betreedt’. Het gaat dit keer om een all stars-seizoen, wat betekent dat er voornamelijk oud-deelnemers mee zullen doen. Het programma trapt af met oud-gedienden Maxim, Luca, Ivory, Elias, Ayleen, Michelle, Shirley en Yara-Nour.

Het tiende seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ is vanaf 7 april wekelijks om 22:00 uur te zien op MTV en vanaf 9 april wekelijks bij Streamz.

Ronahi emotioneel in 'Big Brother' na bericht van thuisfront

Karen Luiken-28 februari 2024 om 17:37

De ‘Big Brother’-bewoners hebben wekenlang alleen elkaar. Ze zijn compleet afgesloten van de buitenwereld en ontvangen slechts af en toe – héél af en toe – een bericht van het thuisfront. Dat laatste is ook nu het geval. Als Ronahi een foto van haar familie en vrienden in haar handen krijgt, barst ze in tranen uit. "Ik en mijn man waren nooit langer dan een week apart, dus het doet veel om hem weer te zien”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

Ontdek meer