Goed nieuws voor fans van Billie Eilish

Karen Luiken-21 december 2023 om 12:07

Billie Eilish liet het vorige week al doorschemeren, maar haar broer doet er nu nog een schepje bovenop. Het derde album van de zangeres is bijna klaar, bevestigt Finneas in een interview met Mr. Porter.

Alle muziek die Billie maakt, schrijft ze samen met Finneas. Dus als er iemand is die kan weten hoe de zaken er momenteel voor staan, dan is hij het wel. “Het album is voor 85 procent af”, zegt Finneas, de broer van de zangeres.

Volgens hem was het maken van het nieuwe album geen gemakkelijke klus. “Ik denk niet dat Billie erg zeker was van de dingen waar we over probeerden te schrijven”, klinkt het. “Het kan ontwijkend werken als je iets moet maken waar je je heel erg verbonden mee voelt.”

Dat laatste geldt niet alleen voor Billie, maar ook voor Finneas. Hij heeft een druk jaar achter de rug waarin hij zowel muziek voor zijn zusje schreef als zelf 88 shows gaf. “Ik denk dat ik een beetje roestig was geworden. Dat was beangstigend. Ik moest weer in vorm komen.”

Nieuwe realityshow 'Fboy Island' wordt je volgende guilty pleasure

Karen Luiken-28 mei 2024 om 13:46

Realityprogramma’s zijn er nooit genoeg en dat weet ook Streamz. De streamingsdienst lanceert deze zomer een nieuw pareltje genaamd ‘Fboy Island’.

In ‘Fboy Island’ gaan drie vrouwen op zoek naar de ware liefde. Ze hebben niet de beste date-ervaringen, maar weten daardoor wel welke mannen fuckboys zijn en welke niet. Althans, dat is de bedoeling. Weten zij van alle deelnemende mannen de nice guys – die oprecht op zoek zijn naar ware liefde – te onderscheiden van de fboys die enkel uit zijn op de geldprijs?

Wat dit programma zo uniek maakt, is dat noch de deelnemers noch de kijkers weten wie de nice guys en wie de fboys zijn. De kijker gaat dus elke aflevering samen met de kandidaten op zoek naar de fboys.

Het programma wordt gepresenteerd door Jani Kazaltzis en Gwen van Poorten. Een definitieve releasedatum is er nog niet, maar je kunt ‘Fboy Island’ ergens deze zomer op Streamz en Prime Video verwachten.

Studeer met 'Lofi Marcske' van F.C. De Kampioenen

Chelsy Vanlerberghe-28 mei 2024 om 11:17

Extra blokmotivatie nodig? Marcske van F.C. De Kampioenen to the rescue, mijn gedacht! Vergeet Lofi Girl en verwelkom Lofi Marcske. VRT MAX heeft een livestream gepubliceerd waar je de hele dag lang samen met Marc Vertonghen kunt studeren.

Voor wie niet bekend is met Lofi Girl: het is het personage in een populaire YouTube-stream genaamd 'lofi hip hop radio - beats to relax/study to'. In de stream zie je een geanimeerd meisje die rustige lofi-muziek afspeelt terwijl ze non-stop aan het studeren is. Het is een soort virtuele studiepartner voor velen geworden en ze is inmiddels een icoon op het internet. Nu heeft VRT MAX een vergelijkbaar concept toegepast, maar dan met onze geliefde Marcske. DDe livestream was er vorige examenperiode ook al, maar nu is Marcske terug met nieuwe beats. Dus, terwijl je je door de examenperiode worstelt, zal Marcske je vergezellen met zijn lofi-muziek en je helpen de stress te verlichten.

Boeken klaar, koud chocomelkske gepopt, livestream aan en goan!

Ontdek meer