Locatie nieuw seizoen 'De Mol' onthuld

Karen Luiken-21 december 2023 om 07:45

We weten eindelijk waar het nieuwe seizoen van ‘De Mol’ is opgenomen. In een ludieke video met Matteo Simoni en Gilles De Coster wordt bekendgemaakt dat de show zich dit keer afspeelt in het Italiaanse Sicilië.

In het filmpje is te zien hoe Matteo en Gilles een Italiaans restaurant binnenlopen. Ze spelen Italiaanse rechercheurs die een ‘walgelijke misdaad’ onderzoeken. Als ze ontdekken dat iemand spaghetti in stukjes heeft gesneden, wat in Italië absoluut niet kan, gaan ze op zoek naar de dader. En dat kan er volgens Gilles maar één zijn: de mol!

De presentatie is weer in handen van Gilles. De tien kandidaten worden later bekendgemaakt. “Sicilië is het perfecte decor voor dit nieuwe molavontuur”, zegt Gilles. “Het is een fascinerend eiland, met ruige kustlijnen en prachtige dorpjes, met broeierige steden en weidse vergezichten. Een bijzonder inspirerende plek ook met z’n rijk historisch en artistiek erfgoed. En naar het schijnt ook niet slecht van eten.”

Gemoederen raken verhit in de 'Big Brother'

Karen Luiken-23 februari 2024 om 16:04

Hoe langer de bewoners van 'Big Brother' in het huis zitten, hoe hoger de gemoederen oplopen. Ashley is in de aflevering van vanavond, niet voor de eerste keer, het onderwerp van gesprek. Ze doet en zegt dingen waar niet al haar medekandidaten het mee eens zijn. "Niet normaal hoe hard zij de sfeer in de groep bepaalt," hoor je Ronahi tegen Tyron zeggen in onderstaande sneak preview.

Voetballer Noa Lang te zien in eigen documentaire

Karen Luiken-23 februari 2024 om 11:40

Er is een documentaire over voetballer Noa Lang gemaakt. Amazon Prime maakt in een persbericht bekend dat de serie vanaf nu op de streamingsdienst te zien is.

De docu draagt de naam ‘Lastpak: Noa Lang’ en geeft de kijker een exclusief kijkje in het leven van de 24-jarige voetballer. “Van ruzies op het veld tot confrontaties thuis, ‘Lastpak: Noa Lang’ neemt je mee in het confronterende verhaal van Noa Lang, een man die zijn droomtransfer najaagt in een harde wereld, waar de messen zijn geslepen en fouten snel gemaakt zijn”, zo klinkt het in een omschrijving.

Naast Noa Lang komen ook andere voetballers aan het woord. Onder meer Erik ten Hag, Alfred Schreuder, Denzel Dumfries en Jurriën Timber maken hun opwachting. Ook de ouders van Noa Lang komen in beeld.

Ontdek meer