Robert Pattinson verloofd?

Karen Luiken-19 december 2023 om 06:25

Robert Pattinson en Suki Waterhouse hebben grootse plannen samen. De twee verzegelden hun liefde al met een zwangerschap, maar lijken nu nóg een grote stap in hun relatie te zetten. Het gerucht gaat dat de twee verloofd zijn.

De 31-jarige Suki Waterhouse is afgelopen weekend op een kerstmarkt in Londen gespot met een grote diamanten ring om haar vinger. Hoewel zij en Robert er nog niks over los hebben gelaten, kan dit volgens fans maar één ding betekenen: de twee gaan trouwen.

Het gerucht volgt slechts een paar weken nadat Suki bekendmaakte zwanger te zijn van haar eerste kindje met Robert. De twee vormen al bijna vijf jaar een koppel. Ze wonen sinds 2020 samen in Londen.

Gemoederen raken verhit in de 'Big Brother'

Karen Luiken-23 februari 2024 om 16:04

Hoe langer de bewoners van 'Big Brother' in het huis zitten, hoe hoger de gemoederen oplopen. Ashley is in de aflevering van vanavond, niet voor de eerste keer, het onderwerp van gesprek. Ze doet en zegt dingen waar niet al haar medekandidaten het mee eens zijn. "Niet normaal hoe hard zij de sfeer in de groep bepaalt," hoor je Ronahi tegen Tyron zeggen in onderstaande sneak preview.

Voetballer Noa Lang te zien in eigen documentaire

Karen Luiken-23 februari 2024 om 11:40

Er is een documentaire over voetballer Noa Lang gemaakt. Amazon Prime maakt in een persbericht bekend dat de serie vanaf nu op de streamingsdienst te zien is.

De docu draagt de naam ‘Lastpak: Noa Lang’ en geeft de kijker een exclusief kijkje in het leven van de 24-jarige voetballer. “Van ruzies op het veld tot confrontaties thuis, ‘Lastpak: Noa Lang’ neemt je mee in het confronterende verhaal van Noa Lang, een man die zijn droomtransfer najaagt in een harde wereld, waar de messen zijn geslepen en fouten snel gemaakt zijn”, zo klinkt het in een omschrijving.

Naast Noa Lang komen ook andere voetballers aan het woord. Onder meer Erik ten Hag, Alfred Schreuder, Denzel Dumfries en Jurriën Timber maken hun opwachting. Ook de ouders van Noa Lang komen in beeld.

Ontdek meer