VTM deelt goed nieuws over nieuwe telenovelle 'Milo'

Karen Luiken-19 december 2023 om 10:19

De start van de nieuwe telenovelle ‘Milo’ wordt meteen goed ingezet. De eerste aflevering, die aanstaande vrijdag wordt uitgezonden bij VTM, wordt een extra lange aflevering.

Het verhaal van de reeks gaat over Milo, een jongedame met een gouden stem, die zich verplicht voelt haar buitengewone talent voor de buitenwereld verborgen te houden. Enkel en alleen met omwegen en leugens kan ze haar droom van een leven vol zang en muziek najagen. Eén van die omwegen? Een baan op de exclusieve popacademie Kosmos, dé plek waar heel wat beroemde popartiesten hun opleiding volgden. Daar ontdekt de goedhartige en naïeve Milo al snel dat ze niet de enige is die met de waarheid speelt om een plaats in de spotlight te veroveren. Maar klinkt de waarheid altijd beter?

De hoofdrol wordt gespeeld door CAMILLE. Andere rollen zijn weggelegd voor onder anderen Karen Damen, Mathias Mesmans en Karlijn Sileghem. Je ziet deze acteurs al voorbij komen in onderstaande trailers.

‘Milo’ is vrijdag 5 januari voor het eerst te zien om 21.00 uur bij VTM. Daarna verschijnt er van maandag tot en met donderdag om 18.20 uur elke dag een nieuwe aflevering.

Je kan de woning van Soléne uit 'The Idea of You' huren op Airbnb

Chelsy Vanlerberghe-22 mei 2024 om 09:11

Je kan het huis waarin Anne Hathaway's personage Sólene woont in de romcom 'The Idea of You' nu huren op Airbnb voor 350 euro per nacht.

In de film woont Sólene in Silver Lake, Californië, maar het echte huis staat in Atlanta, Georgia. Ondanks de andere locatie ziet het huis er precies zo uit als in de film.

inDe film gaat over de romantiek tussen de 40-jarige gescheiden moeder Solène en de 24-jarige popster Hayes. In het huis zijn veel belangrijke scènes opgenomen, zoals Sólene en Hayes' eerste date (inclusief de stomende make-out sesh) en de heftige ruzie tussen Sólene en haar ex-man, wanneer hij ontdekt dat ze een jongere vriend heeft.

Interese? Klik hier!

Thibaut Courtois krijgt documentaire op Amazon Prime

Chelsy Vanlerberghe-22 mei 2024 om 08:49

Op Amazon Prime kan je binnenkort kijken naar een documentaire over Thibaut Courtois. De doelman heeft zich maandenlang laten volgen tijdens het revalidatieproces voor zijn knieblessures.

De documentaire volgt Courtois' herstel na een gescheurde voorste kruisband in augustus en een gescheurde interne meniscus in maart. De documentaire laat ook het moment waarop hij geblesseerd raakte tijdens een trainingssessie zien.

Hoewel er zorgen waren dat de Real Madrid-keeper twee maanden uitgeschakeld zou zijn en mogelijk de rest van het seizoen zou missen, keerde hij dit seizoen terug op het veld. Courtois maakte zijn comeback eerder deze maand en hield de nul bij een 3-0 overwinning op Cadiz. Die overwinning, samen met de nederlaag van Barcelona tegen Girona later die dag, bezorgde Madrid hun 36e titel in de clubgeschiedenis.

De documentaire bevat interviews met Courtois, zijn entourage en Madrid-medewerkers. Wanneer de documentaire te zien zal zijn, is nog onduidelijk.

Ontdek meer