Mogelijk twee spin-offs 'Peaky Blinders' op komst

Karen Luiken-19 december 2023 om 07:25

Dacht je dat het ‘Peaky Blinders’-hoofdstuk voorgoed gesloten was? Misschien niet! Het gerucht gaat dat er mogelijk twee nieuwe spin-offs komen

Het zesde en laatste seizoen van ‘Peaky Blinders’ verscheen in 2022. Fans waren bang dat het verhaal daarmee officieel verteld was, maar dat blijkt nu mogelijk niet het geval. Bloomberg meldt dat er niet één spin-off komt, maar misschien zelfs twee.

De ene show speelt zich af in Boston, twintig jaar na de gebeurtenissen uit de originele serie. De andere serie focust zich naar verluidt op Polly Gray, een personage dat in 'Peaky Blinders' gespeeld werd door Helen McCrory. Zij overleed in 2021 aan de gevolgen van kanker.

Meer details zijn er helaas nog niet, maar we hopen je er snel meer over te kunnen vertellen.

BTS te horen in 'Despicable Me 4'

Karen Luiken-15 juni 2024 om 09:11

Hoewel nog niet alle leden van BTS terug zijn van hun verplichte militaire dienst, werkt de groep nu al aan een comeback. De mannen zullen te horen zijn in ‘Despicable Me 4’. Dat maakt het X-account van de film bekend.

Op social media is sinds gisteren een teaser te vinden waarin BTS-leden als Minions worden afgebeeld en dansend te zien zijn op de melodie van ‘Permission to Dance’. In het bijschrift staat de datum van 21 juni geschreven. Hopelijk krijgen we dan meer duidelijkheid over wat deze samenwerking precies te betekenen heeft.

Ondertussen wachten fans nog steeds met smart op de beëindiging van de militaire dienstplicht van de BTS-leden. Jin, die vorig jaar de eerste was die met zijn dienstplicht begon, rondde zijn dienst afgelopen week af en stond een dag later zelfs alweer op het podium bij het jaarlijkse BTS Festa in het Seoul Sports Complex. De overige leden zijn later klaar.

‘Bridgerton’-acteur Luke Newton heeft nieuwe relatie

Karen Luiken-15 juni 2024 om 06:10

Helaas voor iedereen die hoopte op een vurige romance met ‘Bridgerton’-ster Luke Newton. De acteur heeft volgens E Online! een nieuwe liefde gevonden.

De gelukkige in kwestie? Danseres Antonia Roumelioti, met wie Luke eerder deze week in het openbaar in Londen verscheen. De twee liepen hand in hand na een afterparty van een première van ‘Bridgerton’.

Luke speelt de hoofdrol in het nieuwe seizoen van ‘Bridgerton’, waar zijn relatie met Penelope Featherington centraal staat. Het seizoen werd opgedeeld in twee delen; het eerste verscheen in mei op Netflix, het tweede afgelopen week.

Ontdek meer