Mogelijk twee spin-offs 'Peaky Blinders' op komst

Karen Luiken-19 december 2023 om 07:25

Dacht je dat het ‘Peaky Blinders’-hoofdstuk voorgoed gesloten was? Misschien niet! Het gerucht gaat dat er mogelijk twee nieuwe spin-offs komen

Het zesde en laatste seizoen van ‘Peaky Blinders’ verscheen in 2022. Fans waren bang dat het verhaal daarmee officieel verteld was, maar dat blijkt nu mogelijk niet het geval. Bloomberg meldt dat er niet één spin-off komt, maar misschien zelfs twee.

De ene show speelt zich af in Boston, twintig jaar na de gebeurtenissen uit de originele serie. De andere serie focust zich naar verluidt op Polly Gray, een personage dat in 'Peaky Blinders' gespeeld werd door Helen McCrory. Zij overleed in 2021 aan de gevolgen van kanker.

Meer details zijn er helaas nog niet, maar we hopen je er snel meer over te kunnen vertellen.

TAGMAG

Ronahi emotioneel in 'Big Brother' na bericht van thuisfront

Karen Luiken-28 februari 2024 om 17:37

De ‘Big Brother’-bewoners hebben wekenlang alleen elkaar. Ze zijn compleet afgesloten van de buitenwereld en ontvangen slechts af en toe – héél af en toe – een bericht van het thuisfront. Dat laatste is ook nu het geval. Als Ronahi een foto van haar familie en vrienden in haar handen krijgt, barst ze in tranen uit. "Ik en mijn man waren nooit langer dan een week apart, dus het doet veel om hem weer te zien”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

'Big Brother'-deelneemster Doriana reageert op vertrek

Karen Luiken-28 februari 2024 om 08:10

Doriana heeft afgelopen zaterdag het ‘Big Brother’-huis moeten verlaten. In een reactie op Instagram blikt ze terug op de mooie tijd en bedankt ze alle fans die haar hebben gesteund tijdens haar avontuur.

“Ik heb van elke seconde genoten en ik heb vrienden voor het leven gemaakt”, schrijft Doriana bij een reeks foto’s uit de ‘Big Brother’-villa. Maar het was niet alleen maar rozengeur en maneschijn. De blondine heeft sinds haar thuiskomst haatreacties voorbij zien komen en reageert daar nu subtiel op. “Ik wil jullie er graag aan herinneren dat dit een SPEL is. Naast het spel zijn alle bewoners lieve, leuke en oprechte mensen. Dus wees dan ook alsjeblieft lief naar elkaar.”

De persoon die Doriana het meeste mist, is Rohani. Maar ook de scheetgeuren van Tyron, Randy en Basiri worden volgens haar gemist. “Als laatste wil ik ook nog even zeggen dat al jullie lieve berichtjes mij zo veel steun hebben gegeven. Ik lees ze allemaal! Wees positief, dankbaar en geniet elke dag van het leven.”

Ontdek meer