Auteur van 'Heartstopper'-boeken hoopt op vierde seizoen

Nico De Greef-18 december 2023 om 10:01

Alice Oseman, de schrijfster en bedenker achter de immens populaire boekenreeks Heartstopper, is hoopvol dat de gelijknamige TV-reeks een vierde seizoen zal krijgen. Dat maakt de auteur bekend op haar sociale media. Netflix kondigde eerder aan dat de reeks uit maar drie seizoenen zou bestaan.

De schrijfster deelde haar hoop op een vierde seizoen op de blogsite Tumblr na een vraag van een fan. De fan in kwestie vroeg aan de auteur hoe de resterende inhoud van de Heartstopper-boeken opgedeeld zou worden in de TV-serie. Daarop had de schrijfster het volgende te zeggen:

"Ik denk dat de meesten ondertussen wel uitgeplozen hebben dat seizoen 3 over Volume 4 & 5 en de This Winter-novella zal gaan. In het geval dat we een vierde seizoen zouden krijgen, zullen de verhalen uit Volume 6 en de Nick & Charlie-novella worden gebruikt."

De auteur, die zelf diep betrokken is bij de ontwikkeling van de TV-reeks, voegde er nog aan toe dat Volumes 4 en 5 over eenzelfde centrale thema gaan, namelijk de mentale gezondheid van Charlie. Dit is volgens de schrijfster ook de voornaamste reden waarom het aankomende derde seizoen verhaallijnen uit niet één maar twee boeken zal overbruggen.

Netflix heeft op moment van schrijven (nog) geen vierde seizoen aangekondigd. De opnames van het derde seizoen werden nog maar net afgerond.

Over de boekenreeks

Heartstopper is een grafische roman voor jonge volwassenen, geschreven en geïllustreerd door de Britse auteur Alice Oseman. De roman volgt het hartverwarmende liefdesverhaal van twee tienerjongens, Nick & Charlie, die langzaamaan ontdekken dat ze meer dan enkel vriendschap voor elkaar voelen.

Van de roman werden tot op heden 5 delen uitgebracht. Een zesde (laatste) deel is reeds aangekondigd, maar wanneer deze verschijnen zal, is nog niet bekend.

Eerste go-see challenges in 'Belgium's Next Top Model 2024'

Chelsy Vanlerberghe-26 juli 2024 om 10:13

In de nieuwste aflevering van 'Belgium's Next Top Model 2024' krijgen de modellen een de kans om indruk te maken tijdens hun eerste go-see bij twee topmerken: Melange, het modelabel van Lize Feryn en Aster Nzeyimana, en Opnieuw & Co.

De druk ligt hoog, want Lize en Aster zullen uiteindelijk twee modellen kiezen die hun herfstcampagne gaan domineren. En bij Opnieuw & Co gaat de winnaar van de challenge naar huis met de outfit die de meeste indruk heeft gemaakt.

Daarnaast stijgt de spanning wanneer de modellen zich wagen aan een lingerieshoot, waarbij ze voor de camera staan van de Belgische fotografe Oriane Verstraeten. Ze moeten zich kwetsbaar opstellen, wat perfect past bij de rauwe en intieme stijl van de fotografe.

Wie gaat er deze week naar huis? Je ziet het in een nieuwe aflevering van 'Belgium's Next Top Model', elke vrijdag, exclusief op Streamz.

Céline Dion verovert Prime Video: meest bekeken documentaire ooit

Chelsy Vanlerberghe-26 juli 2024 om 09:54

'I Am: Celine Dion', de docu over Céline Dion, is een megahit op Prime Video. Volgens het Amerikaanse blad 'Deadline' is het zelfs de meest bekeken documentaire ooit op het platform. Het is nog onduidelijk over hoeveel kijkcijfers het gaat.

Ook de nummers van de Canadese zangeres winnen aan populariteit. Het aantal streams van haar muziek wereldwijd is met 33 procent gestegen sinds de release van de documentaire.

In 'I Am: Celine Dion' praat Céline openhartig over haar strijd met het stiff-personsyndroom, een zeldzame aandoening die pijnlijke spasmes veroorzaakt en het haar vaak onmogelijk maakt om te zingen.

Er is zelfs een kans dat de 'My Heart Will Go On'-zangeres na vier jaar weer live op het podium verschijnt. De geruchten gaan dat ze samen met Lady Gaga zal optreden tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Parijs.

Ontdek meer