Demi Lovato is verloofd

Karen Luiken-18 december 2023 om 07:54

Demi Lovato gaat trouwen. De 31-jarige zangeres heeft zaterdag ‘ja’ gezegd tegen het huwelijksaanzoek van haar vriend Jordan Lutes.

Jordan verraste Demi afgelopen zaterdag in Los Angeles met een peervormige diamanten ring, waarmee hij haar ten huwelijk vroeg. De verloving werd daarna volgens People gevierd met de families van het smoorverliefde koppel in een van hun favoriete restaurants.

Via Instagram wordt de verloving bevestigd. “Mijn liefste, ik ben zo blij dat ik met jou mag trouwen”, schrijft Demi bij een foto van zichzelf en Jordan. “Elke dag die ik met je heb doorgebracht is een droom die uitkwam en ik kan niet wachten om voor de rest van mijn leven van je te houden.”

Demi en Jordan ontmoetten elkaar voor het eerst in januari 2022 toen ze samen Demi’s nummer ‘Substance’ schreven. In augustus van datzelfde jaar maakten ze hun relatie openbaar.

Rihanna wil meer kinderen

Karen Luiken-12 juni 2024 om 06:42

Rihanna heeft twee kinderen met haar grote liefde A$AP Rocky, maar zou haar familie dolgraag uitbreiden met nog meer kleintjes. Dat heeft de zangeres bevestigd in een gesprek met Entertainment Tonight.

“Ik zou absoluut meer kinderen willen”, aldus Rihanna. De zangeres heeft twee zoons, maar onthulde onlangs dat ze graag een meisje zou willen krijgen. “En kijk eens hoe dat heeft uitgepakt”, zei ze lachend.

Op de vraag van een verslaggever of ze om die reden meer kinderen wil, antwoordde ze: “Weet je wat, ik hoop het. Maar nee, ik ben nu nog niet zwanger, als dat is wat je vraagt.”

De eerste zoon van Rihanna en A$AP Rocky kwam twee jaar geleden ter wereld en kreeg de naam RZA. Tien maanden geleden werd het gezin uitgebreid met zoontje Riot.

Script derde seizoen 'Euphoria' officieel in de maak

Karen Luiken-12 juni 2024 om 06:34

Fans twijfelden of er wel een derde seizoen van ‘Euphoria’ zou komen, maar dat nieuws is nu nog maar eens bevestigd door Casey Bloys, directeur content bij HBO. Hij zegt in een gesprek met Variety dat schrijver Sam Levinson druk bezig is met het script.

HBO heeft de komst van het derde seizoen eerder dit jaar al aangekondigd, maar toch ontstonden er twijfels bij fans. De reeks werd meerdere keren uitgesteld en acteurs uit de show hoorden niets over een eventueel vervolg. Actrice Chloe Cherry, die Faye speelt in de serie, zei eerder deze maand nog dat de makers ‘nog steeds geen contact met haar hadden opgenomen’.

Maaarrrr, niet getreurd. Want het derde seizoen gaat er gewoon komen. Schrijver Sam Levinson worstelde met het verhaal, wat mogelijk een van de redenen voor het uitstel is. “Sam wilde het verhaal niet meer op een middelbare school laten afspelen, waar het zich toen afspeelde en logisch was”, aldus directeur Casey Bloys. “Als je dat weglaat, blijven er heel veel andere mogelijkheden over. Maar ik geloof dat hij nu een idee heeft waar hij enthousiast over is en hij is druk bezig met schrijven.”

De directeur bevestigt ook dat de cast hetzelfde blijft. Het is nog niet bekend wanneer de opnames van start gaan.

Ontdek meer