Little Mix komt 'zeker' weer bij elkaar

Karen Luiken-17 december 2023 om 11:57

Geweldig nieuws voor fans van Little Mix. Zangeres Leigh-Anne Pinnock heeft in een gesprek met The Sun bevestigd dat de meidengroep ‘zeker’ weer bij elkaar komt.

Wanneer het gaat gebeuren, kan Leigh-Anne niet zeggen, maar dát het gaat gebeuren, staat volgens haar vast. “We zingen allemaal letterlijk pas twee maanden solo en de andere meiden hebben nog niet eens iets uitgebracht”, aldus de zangeres. “We hebben eerst tijd nodig om op onszelf te zijn.”

De meiden van Little Mix besloten vorig jaar ieder hun eigen weg te gaan. De groep bestond toen nog uit Leigh-Anne Pinnock, Perrie Edwards en Jade Thirlwall. Het vierde originele lid, Jesy Nelson, verliet de groep al eerder.

Dit zijn de eerste beelden van nieuw seizoen EOTB

Karen Luiken-29 februari 2024 om 07:44

‘Ex On The Beach: Double Dutch’ keert terug met een nieuw seizoen vol liefde, drama en lust. Op 7 april wordt de eerste aflevering uitgezonden. En dít is wat je daarvan mag verwachten. Er is een teaser gedeeld!

Als we MTV mogen geloven, wordt het ‘een onstuimig seizoen waar drama en emoties tot ongekende hoogtes stijgen bij elke nieuwe ex die het strand betreedt’. Het gaat dit keer om een all stars-seizoen, wat betekent dat er voornamelijk oud-deelnemers mee zullen doen. Het programma trapt af met oud-gedienden Maxim, Luca, Ivory, Elias, Ayleen, Michelle, Shirley en Yara-Nour.

Het tiende seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ is vanaf 7 april wekelijks om 22:00 uur te zien op MTV en vanaf 9 april wekelijks bij Streamz.

Ronahi emotioneel in 'Big Brother' na bericht van thuisfront

Karen Luiken-28 februari 2024 om 17:37

De ‘Big Brother’-bewoners hebben wekenlang alleen elkaar. Ze zijn compleet afgesloten van de buitenwereld en ontvangen slechts af en toe – héél af en toe – een bericht van het thuisfront. Dat laatste is ook nu het geval. Als Ronahi een foto van haar familie en vrienden in haar handen krijgt, barst ze in tranen uit. "Ik en mijn man waren nooit langer dan een week apart, dus het doet veel om hem weer te zien”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

Ontdek meer