Nieuw album Billie Eilish 'bijna klaar'

Karen Luiken-17 december 2023 om 11:54

Maak je klaar voor nieuwe muziek van Billie Eilish. De zangeres heeft in een interview tijdens ‘The Tonight Show’ onthuld dat ze bijna klaar is met haar aanstaande derde album.

“We zijn bijna klaar met het nieuwe album”, aldus Billie. “Op een gegeven moment zul je er meer over weten, maar voor nu ga ik nog niks zeggen.”

Dat er nieuwe muziek aan zat te komen, liet Billie eerder dit jaar al doorschemeren tijdens een interview met The Cookout. “Er komt veel muziek aan”, zei ze destijds. “Er komt een heel album met muziek. We bevinden ons in de laatste fase van het maken ervan.”

Zien: trailer van nieuwe 'Gladiator'

Karen Luiken-10 juli 2024 om 15:48

Bijna een kwart eeuw. Dat is hoe lang fans hebben moeten wachten op een vervolg op de eerste ‘Gladiator’-film. Het langverwachte project verschijnt in november op het witte doek en om iedereen daar alvast op voor te bereiden, is er nu een trailer verschenen.

‘Gladiator 2’ speelt zich enkele decennia na de gebeurtenissen uit zijn voorganger af. Lucius - de kleinzoon van Marcus Aurelius, de voormalige keizer van Rome, en zoon van Lucilla – woont met zijn vrouw en kind in Numidië. Romeinse soldaten onder leiding van generaal Marcus Acacius vallen binnen en dwingen Lucius tot slavernij. Geïnspireerd door Maximus besluit Lucius te vechten als gladiator.

De rol van Lucius wordt vertolkt door Paul Mescal. Andere rollen zijn weggelegd voor Pedro Pascal, Connie Nielsen, Denzel Washington, Fred Hechinger en Joseph Quinn.

Deze acteur krijgt rol in nieuwe serie over 'Spider-Man'

Karen Luiken-10 juli 2024 om 08:11

Niemand minder dan Brendan Gleeson heeft zich volgens Variety aangesloten bij de cast van de aankomende Amazon-serie ‘Spider-Man Noir’.

Het is voor Brendan zijn eerste aangekondigde project sinds zijn voor een Academy Award en Golden Globe genomineerde rol in ‘The Banshees of Inisherin’. Hij gaat één van de hoofdrollen spelen en wordt daarmee de collega van Nicolas Cage, die ook in de huid kruipt van één van de hoofdpersonages. Lamorne Morris, bekend van ‘New Girl’, heeft ook een rol in de serie te pakken.

De show ‘Spider-Noir’ zal wereldwijd verschijnen op Amazon Prime.

Ontdek meer