Doodsoorzaak Matthew Perry bekend

Karen Luiken-16 december 2023 om 09:27

Matthew Perry is overleden aan ‘de acute effecten van ketamine’. Zijn dood was een ongeluk, zo blijkt uit een autopsierapport van een lijkschouwer.

In het rapport staat dat de dood van de 54-jarige ‘Friends’-acteur werd veroorzaakt door het gebruik van ketamine, maar ook verdrinking, zijn hartziekte en medicijngebruik droegen bij aan zijn overlijden.

Ketamine is een middel dat ingezet wordt om depressies te behandelen, maar wordt ook gebruikt als recreatieve drug of als paardenverdovingsmiddel. Het is niet bekend op welke manier Matthew het spul gebruikte.

De acteur werd op 28 oktober bewusteloos aangetroffen in een bubbelbad bij zijn huis in Los Angeles en ter plekke dood verklaard. De autoriteiten zeiden destijds al dat er geen aanwijzingen waren voor kwaad opzet.

Sportdrama 'Gran Turismo' vanaf nu te zien

Karen Luiken-24 februari 2024 om 12:43

Groot fan van autosport? Dan hebben we goed nieuws voor je! Het sportdrama ‘Grand Turismo’ staat een paar maanden na de bioscooplancering eindelijk op Netflix.

De film is gebaseerd op het leven van Jann Mardenborough, een tiener die zó goed was in de Gran Turismo-game dat hij een reeks Nissan-wedstrijden won en zo een echte professionele autocoureur werd.

De hoofdrollen worden gespeeld door Archie Madekwe, Orlando Bloom en David Harbour. De regie is in handen van Neill Blomkamp.

Nieuw seizoen 'The Boys' verschijnt op deze datum

Karen Luiken-24 februari 2024 om 12:33

‘The Boys’ keert terug met een vierde seizoen. Prime Video maakt bekend dat fans vanaf half juni naar nieuwe afleveringen kunnen kijken.

De eerste drie afleveringen van het vierde seizoen komen op 13 juni online. Daarna volgt er iedere week een nieuwe aflevering. Op donderdag 18 juli is het tijd voor de achtste en laatste aflevering van het seizoen.

In het vierde seizoen staat de wereld op het randje van de afgrond. Met het Het Witte Huis binnen handbereik, bevindt Victoria Neuman zich onder de krachtige invloed van Homelander, die zijn macht vergroot. Nu hij nog maar enkele maanden te leven heeft, heeft Butcher niet alleen Becca's zoon verloren, maar ook zijn leiderschap over The Boys. De overige teamleden zijn klaar met zijn leugens. Nu de belangen groter zijn dan ooit, moeten ze samenwerken om de wereld te redden voordat het te laat is.

De cast van ‘The Boys’ bestaat uit Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit en Cameron Crovetti. Verder maken in het vierde seizoen ook Susan Heyward, Valorie Curry en Jeffrey Dean Morgan hun opwachting.

Ontdek meer