Viktor Verhulst en Sarah Puttemans gaan voor gezinsuitbreiding

Karen Luiken-14 december 2023 om 07:36

Viktor Verhulst en zijn vriendin Sarah Puttemans hebben er een gezinslid bij. De lovebirds zijn de gelukkige 'ouders' geworden van viervoeter Joey.

Het nieuws wordt gedeeld met een kiekje op Instagram. “Ons nieuwste familielid”, schrijven Viktor en Sarah erbij. “Welkom bij ons gezinnetje, kleine Joey. We houden van je.”

Uit de comments blijkt dat Viktor er drie jaar over heeft gedaan voor hij deze stap durfde te zetten. Naar eigen zeggen wilde hij nooit een hond, maar is hij nu toch overstag gegaan. “Ik na 1 dag Joey in huis: wil jou nooit verliezen, mijn alles.”

Ahhh, cute!

'Stranger Things'-acteur uit club gezet na agressief dronken gedrag

Karen Luiken-17 juni 2024 om 06:11

Noah Schnapp heeft het afgelopen weekend iets te bont gemaakt tijdens het uitgaan in New York. Page Six meldt dat de ‘Stranger Things’-acteur uit een nachtclub is gezet omdat hij zich niet netjes gedroeg.

De 19-jarige Noah was in The Palace aan het feesten toen hij een aantal gasten begon lastig te vallen. Schijnbaar werd hij boos en gedroeg hij zich agressief dronken, waarna de beveiliging hem rond 01.30 uur naar buiten begeleidde.

Een insider meldt dat Noah op dat moment niet in staat was om te staan. Rond 02.00 uur verliet de acteur het uitgaansgebied.

BTS te horen in 'Despicable Me 4'

Karen Luiken-15 juni 2024 om 09:11

Hoewel nog niet alle leden van BTS terug zijn van hun verplichte militaire dienst, werkt de groep nu al aan een comeback. De mannen zullen te horen zijn in ‘Despicable Me 4’. Dat maakt het X-account van de film bekend.

Op social media is sinds gisteren een teaser te vinden waarin BTS-leden als Minions worden afgebeeld en dansend te zien zijn op de melodie van ‘Permission to Dance’. In het bijschrift staat de datum van 21 juni geschreven. Hopelijk krijgen we dan meer duidelijkheid over wat deze samenwerking precies te betekenen heeft.

Ondertussen wachten fans nog steeds met smart op de beëindiging van de militaire dienstplicht van de BTS-leden. Jin, die vorig jaar de eerste was die met zijn dienstplicht begon, rondde zijn dienst afgelopen week af en stond een dag later zelfs alweer op het podium bij het jaarlijkse BTS Festa in het Seoul Sports Complex. De overige leden zijn later klaar.

Ontdek meer