Viktor Verhulst en Sarah Puttemans gaan voor gezinsuitbreiding

Karen Luiken-14 december 2023 om 07:36

Viktor Verhulst en zijn vriendin Sarah Puttemans hebben er een gezinslid bij. De lovebirds zijn de gelukkige 'ouders' geworden van viervoeter Joey.

Het nieuws wordt gedeeld met een kiekje op Instagram. “Ons nieuwste familielid”, schrijven Viktor en Sarah erbij. “Welkom bij ons gezinnetje, kleine Joey. We houden van je.”

Uit de comments blijkt dat Viktor er drie jaar over heeft gedaan voor hij deze stap durfde te zetten. Naar eigen zeggen wilde hij nooit een hond, maar is hij nu toch overstag gegaan. “Ik na 1 dag Joey in huis: wil jou nooit verliezen, mijn alles.”

Ahhh, cute!

Dit is de nieuwe lover van EOTB-ster Megan

Karen Luiken-26 juni 2024 om 06:26

Megan Desaever is weer verliefd. De ‘Ex On The Beach: Double Dutch’-ster maakt via Instagram bekend dat ze een nieuwe lover heeft.

De gelukkige in kwestie? Het is in ieder geval niet Luca, de deelnemer waar Megan tijdens het laatste seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ een enorme crush op had. En nee, het is ook niet Lil Kleine. Met hem had Megan na de opnames van het programma een korte fling, maar ook dat bleek van korte duur.

De nieuwe lover van Megan is iemand die we (nog) niet kennen. Via Instagram deelt de realityster verschillende foto’s met hem, gevolgd door een bijschrift met het infinity-tekentje en een hartje. In de comments schrijft ze dat hij ‘de liefste man is die ze ooit heeft ontmoet’.

Regi en Kristel verwachten eerste kindje

Karen Luiken-26 juni 2024 om 06:22- Foto:

Instagram - Regi Penxten

Regi Penxten en Kristel Hubeny laten er geen gras over groeien. Vier maanden nadat ze elkaar het jawoord gaven, maken ze nu bekend dat ze een kleintje verwachten. Kristel is zwanger!

Het nieuws wordt naar buiten gebracht via de Instagram-accounts van het koppel. De lovebirds delen een aantal vakantiekiekjes vanuit Spanje waarop het babybuikje van Kristel duidelijk zichtbaar is. “MINI”, schrijven ze erbij. “Sun break.”

Vier maanden geleden, op 27 februari 2024, gaven Regi en Kristel elkaar in Zuid-Afrika het jawoord. Fans konden de grote dag toen live volgen bij VTM 2.

Ontdek meer