Eerste trailer voor 'Kung Fu Panda 4' gelost

Karen Luiken-14 december 2023 om 07:35

De geliefde panda Po keert terug! Universal Pictures werkt al een tijdje aan een vierde ‘Kung Fu Panda’-film en de eerste trailer daarvan is nu verschenen.

In ‘Kung Fu Panda 4’, die vanaf 6 maart 2024 op het witte doek te zien zal zijn, speelt de luie maar heldhaftige panda Po net als in de vorige drie films de hoofdrol. Na drie levensgevaarlijke avonturen waarin hij schurken van wereldklasse verslaat met zijn ongeëvenaarde moed en waanzinnige vechtsportvaardigheden, wordt hij nu gevraagd om de spirituele leider van de Valley of Peace te worden. Maar zoals altijd in het leven van Po, levert dat een aantal problemen op. Het eerste probleem: Po heeft geen idee hoe hij moet leiden. Het tweede, veel ergere probleem: er duikt een nieuwe vijand op. Lukt het Po om Chameleon, een kleine hagedis die van vorm kan veranderen in elk wezen, te verslaan?

Acteur Jack Blak leent zijn stem net als in de vorige drie films weer uit voor het hoofdpersonage. Andere sterren die in de film te horen zijn, zijn onder meer Dustin Hoffman, James Hong en Bryan Cranston.

Gemoederen raken verhit in de 'Big Brother'

Karen Luiken-23 februari 2024 om 16:04

Hoe langer de bewoners van 'Big Brother' in het huis zitten, hoe hoger de gemoederen oplopen. Ashley is in de aflevering van vanavond, niet voor de eerste keer, het onderwerp van gesprek. Ze doet en zegt dingen waar niet al haar medekandidaten het mee eens zijn. "Niet normaal hoe hard zij de sfeer in de groep bepaalt," hoor je Ronahi tegen Tyron zeggen in onderstaande sneak preview.

Voetballer Noa Lang te zien in eigen documentaire

Karen Luiken-23 februari 2024 om 11:40

Er is een documentaire over voetballer Noa Lang gemaakt. Amazon Prime maakt in een persbericht bekend dat de serie vanaf nu op de streamingsdienst te zien is.

De docu draagt de naam ‘Lastpak: Noa Lang’ en geeft de kijker een exclusief kijkje in het leven van de 24-jarige voetballer. “Van ruzies op het veld tot confrontaties thuis, ‘Lastpak: Noa Lang’ neemt je mee in het confronterende verhaal van Noa Lang, een man die zijn droomtransfer najaagt in een harde wereld, waar de messen zijn geslepen en fouten snel gemaakt zijn”, zo klinkt het in een omschrijving.

Naast Noa Lang komen ook andere voetballers aan het woord. Onder meer Erik ten Hag, Alfred Schreuder, Denzel Dumfries en Jurriën Timber maken hun opwachting. Ook de ouders van Noa Lang komen in beeld.

Ontdek meer