Nieuwe trailer voor 'Dune: Part Two'

Karen Luiken-14 december 2023 om 07:35

Ben je al maanden aan het aftellen tot het tweede deel van ‘Dune’ verschijnt? Om het wachten iets draaglijker te maken, heeft Warner Bros. nu een nieuwe trailer gedeeld.

Het is al de derde trailer die wordt gedeeld. In deze versie wordt er ingezoomd op de hoofdpersonages Paul Atreides en Chani (gespeeld door Timothée Chalamet en Zendaya), en dan met name op hun liefdesrelatie.

De cast bestaat zowel uit terugkerende als nieuwe sterren. Naast Timothée Chalamet en Zendaya zijn dat onder anderen Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Austin Butler, Florence Pugh, Dave Bautista, Christopher Walken en Stephen McKinley Henderson.

Het tweede deel van ‘Dune’ zou eigenlijk vanaf 3 november 2023 al te zien zijn, maar dat plan is nu uitgesteld naar 28 februari 2024. De oorzaak daarvan heeft alles te maken met de grote stakingen in Hollywood, waardoor acteurs lange tijd geen promotie mochten doen voor succesvolle films.

Gemoederen raken verhit in de 'Big Brother'

Karen Luiken-23 februari 2024 om 16:04

Hoe langer de bewoners van 'Big Brother' in het huis zitten, hoe hoger de gemoederen oplopen. Ashley is in de aflevering van vanavond, niet voor de eerste keer, het onderwerp van gesprek. Ze doet en zegt dingen waar niet al haar medekandidaten het mee eens zijn. "Niet normaal hoe hard zij de sfeer in de groep bepaalt," hoor je Ronahi tegen Tyron zeggen in onderstaande sneak preview.

Voetballer Noa Lang te zien in eigen documentaire

Karen Luiken-23 februari 2024 om 11:40

Er is een documentaire over voetballer Noa Lang gemaakt. Amazon Prime maakt in een persbericht bekend dat de serie vanaf nu op de streamingsdienst te zien is.

De docu draagt de naam ‘Lastpak: Noa Lang’ en geeft de kijker een exclusief kijkje in het leven van de 24-jarige voetballer. “Van ruzies op het veld tot confrontaties thuis, ‘Lastpak: Noa Lang’ neemt je mee in het confronterende verhaal van Noa Lang, een man die zijn droomtransfer najaagt in een harde wereld, waar de messen zijn geslepen en fouten snel gemaakt zijn”, zo klinkt het in een omschrijving.

Naast Noa Lang komen ook andere voetballers aan het woord. Onder meer Erik ten Hag, Alfred Schreuder, Denzel Dumfries en Jurriën Timber maken hun opwachting. Ook de ouders van Noa Lang komen in beeld.

Ontdek meer