Win: 20 tickets voor No Stress

Simon Smetryns-13 december 2023 om 14:37

Woensdag 20/12 gaan we helemaal ontstressen van die examenperiode en zetten we de kerstvakantie goed in met No Stress in Eskimofabriek, Gent!

Je moet erbi zijn want Pauline, Pombak, Tola OG, Sven & Clé, Arthur Lewis, Breaze, Replay en TAGMAG Insider Jael Ost zullen er ook allemaal zijn.

We geven met TAGMAG maar liefst 20 gratis tickets weg voor dit epische feest. Doe hier mee. Succes!

Het grootste 3X3 basketbaltoernooi ter wereld vindt plaats in Brussel

Chelsy Vanlerberghe-21 mei 2024 om 15:36

Op zaterdag 25 mei host het Mehdi Bouda basketbalplein in Brussel de Belgische finale van Red Bull Half Court, het grootste 3x3 basketbalcompetitie ter wereld. De toegang tot het evenement is volledig gratis.

6 mannenteams en 4 vrouwenteams leggen elkaar daar in twee afzonderlijke competities het vuur aan de schenen. De inzet? De Belgische titel én een ticket naar de wereldfinale in New York later dit jaar..

Naast de 3x3 competitie valt er trouwens nóg heel wat te beleven op de Nieuwe Graanmarkt. Er is een open-to-all dunk contest met Thibaut Vervoort in de jury, Dj Dysfunkshunal zorgt voor de beste beats en vanaf de middag kan je deelnemen aan een van de graffiti workshops. An & Ge halen hun beste dansmoves boven tijdens de halftime show en ook de befaamde Barjots Dunkers uit Frankrijk zijn erbij. Spektakel gegarandeerd! ​Meer info vind je hier.

Pommelien Thijs komt met 'meer entertainment' naar AB

Chelsy Vanlerberghe-21 mei 2024 om 07:35

Wat willen wij? Entertainment! En wat is er beter dan entertainment? Meer entertainment! Pommelien Thijs komt in 2025 met haar 'MEER ENTERTAINMENT TOUR' naar de Ancienne Belgique. Dat doet ze op 29 en 30 april én 1 en 2 mei 2025.

Momenteel is Pommelien aan het touren met haar 'Entertainment Clubtour'. De tickets voor de 26 shows waren in no time uitverkocht. Maar om het met Pommeliens eigen woorden te zeggen: "Het beste moet nog komen!"

Het multitalent is een van de meest toonaangevende jonge artiesten van het moment. Ze schittert niet alleen in de serie 'Knokke Off', maar ook op het podium. Haar doorbraakalbum 'Per Ongeluk' uit 2023, met knallers als 'Erop of Eronder', 'Zilver' en 'Ongewoon', was een groot succes. Pommelien weet zware thema's en levensvragen op een toegankelijke manier te vertalen in liedjes vol levenslust en spitsvondige teksten. Het resultaat? Acht MIA’s in slechts twee jaar tijd.

Of ze nu acteert, ontwerpt of zingt, er is altijd een rode draad in Pommeliens werk. Ze bouwt een eigen muzikaal universum. Elk project zit vol easter eggs die verwijzen naar wat nog komt, waardoor fans steeds weer kunnen speculeren over het volgende hoofdstuk.

Tickets voor de concerten in Ancienne Belgique zijn beschikbaar vanaf vrijdag 24 mei om 10u via livenation.be en abconcerts.be en kosten €32,50 (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage).

Ontdek meer