Kate Winslet weer te zien in derde 'Avatar'-film

Karen Luiken-13 december 2023 om 13:13

Actrice Kate Winslet maakt opnieuw haar opwachting in de derde ‘Avatar’-film. Dat heeft filmregisseur James Cameron bevestigd in een gesprek met People.

Kate Winslet kruipt voor het derde deel terug in de huid van het personage Ronal. James Cameron zegt dat de actrice ‘met een echte sjamaan naar school is gegaan’ om meer te weten te komen over haar rol. “Als je haar het zuiveringsritueel ziet doen om Kitty in de film weer tot leven te wekken, dan is dat gebaseerd op de praktijk”, aldus de regisseur.

Een paar weken geleden maakte Cameron bekend dat de nieuwe ‘Avatar’-film vlak voor de kerst van 2025 op het witte doek verschijnt.

Gemoederen raken verhit in de 'Big Brother'

Karen Luiken-23 februari 2024 om 16:04

Hoe langer de bewoners van 'Big Brother' in het huis zitten, hoe hoger de gemoederen oplopen. Ashley is in de aflevering van vanavond, niet voor de eerste keer, het onderwerp van gesprek. Ze doet en zegt dingen waar niet al haar medekandidaten het mee eens zijn. "Niet normaal hoe hard zij de sfeer in de groep bepaalt," hoor je Ronahi tegen Tyron zeggen in onderstaande sneak preview.

Voetballer Noa Lang te zien in eigen documentaire

Karen Luiken-23 februari 2024 om 11:40

Er is een documentaire over voetballer Noa Lang gemaakt. Amazon Prime maakt in een persbericht bekend dat de serie vanaf nu op de streamingsdienst te zien is.

De docu draagt de naam ‘Lastpak: Noa Lang’ en geeft de kijker een exclusief kijkje in het leven van de 24-jarige voetballer. “Van ruzies op het veld tot confrontaties thuis, ‘Lastpak: Noa Lang’ neemt je mee in het confronterende verhaal van Noa Lang, een man die zijn droomtransfer najaagt in een harde wereld, waar de messen zijn geslepen en fouten snel gemaakt zijn”, zo klinkt het in een omschrijving.

Naast Noa Lang komen ook andere voetballers aan het woord. Onder meer Erik ten Hag, Alfred Schreuder, Denzel Dumfries en Jurriën Timber maken hun opwachting. Ook de ouders van Noa Lang komen in beeld.

Ontdek meer