KNTXT maakt full line-up bekend

Simon Smetryns-12 december 2023 om 17:22- Foto:

KNTXT

Op 10 februari keert KNTXT terug naar Flanders Expo in Gent. Charlotte de Witte, 's werelds nummer 1 techno-act en oprichtster van KNTXT, had haar komst reeds bevestigd. Vandaag worden er nog vijf artiesten aan de line-up toegevoegd.

​Rijzende ster Alignment omschrijft zijn stijl als 'een reis naar de donkere hoeken van je ziel'. Zijn post-apocalyptische warehouse rave sound werd meteen opgemerkt door heel wat technogrootheden. Als een van de eerste artiesten die tekende bij het label, met zijn succesvolle Attack EP, kan deze KNTXT regular niet ontbreken op de line-up.

​Ook Nina Kraviz duikt mee de nacht in. Als producer, zangeres, songwriter en oprichter van meerdere platenlabels, is ze een vooraanstaande curator van elektronische muziek. Nina reikt breder, dieper en verder terug in haar zoektocht naar kosmische en inspirerende geluiden. Haar voortdurende streven naar diepere emotie maakt van haar sets een exclusieve beleving.

De Duitser Chris Liebing staat quasi synoniem voor techno. Hij daagt zowel zichzelf als zijn publiek voortdurend uit om nieuwe horizonten te verkennen binnen de elektronische wereld. Zijn muzikale reis omvat het robuuste en repetitieve geluid uit de jaren '90, het gestripte minimalisme aan het begin van het millennium, recentere filmische sferen en bredere alternatieve elektronica. In 2019 releaste Charlotte de Witte samen met Liebing de EP 'Liquid Slow'.

​Volgende naam op de bill: Nico Moreno. De jonge Fransman is op enkele jaren tijd opgeklommen tot een van de belangrijkste spelers in de industriële hard techno scene. Zijn innovatieve composities, gevuld met pakkende geluiden en meeslepende ritmes, weerspiegelen zijn passie voor muziek en zijn inzet om een unieke ervaring te bieden aan zijn publiek.

​Met de toevoeging van Inox Traxx is de indrukwekkende line-up van KNTXT compleet. Haar sets kunnen het beste worden omschreven met een citaat van Hard Wax: "Vlekkeloos, zeer effectief, pure techno". Haar EP's op de labels van Ben Sims (Hardgroove en Symbolism) evenals regelmatige uitnodigingen van Berghain maken van Inox Traxx een naam om in de gaten te houden!

Reguliere tickets voor KNTXT in Flanders Expo kosten €54,99 en zijn beschikbaar via go.kntxt.be/ghent. Voor de allergrootste fans zijn er Paddock tickets beschikbaar aan €139,99. Get 'em while they're hot!

Joshua Bassett komt naar Brussel

Chelsy Vanlerberghe-10 juni 2024 om 02:00

Joshua Bassett beleeft op dit moment zijn golden years. De Amerikaanse muzikant en acteur brengt binnenkort zijn debuutalbum uit en stelt het live voor tijdens 'The Golden Years Tour', die op 25 september halt houdt in La Madeleine in Brussel.

Het Amerikaanse multitalent heeft op 23-jarige leeftijd al een Emmy Award gewonnen dankzij zijn rol in ‘High School Musical: The Musical: The Series’. In de Disney+-serie acteerde hij niet enkel naast Olivia Rodrigo, maar schreven ze samen ook muziek voor de soundtrack. Na een aantal solo-singles en -EP’s, maakt Joshua zich nu klaar voor de release van zijn debuutalbum ‘The Golden Years’ op 26 juli, gevolgd door een bijhorende tour.

Op woensdag 25 september zal hij dus in La Madeline staan. Als voorprogramma brengt hij Thomas Day mee. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 14 juni om 10:00 uur via livenation.be.

Inschrijvingen BK Beerpong zijn nu geopend

Chelsy Vanlerberghe-09 juni 2024 om 10:41

Goed nieuws! De inschrijvingen voor het Belgisch Kampioenschap Beerpong 2024 zijn vanaf nu geopend. Wie mag zich dit jaar tot beerpong-royalty kronen? Dat ontdekken we op 7 september in het bruisende hart van West-Vlaanderen!

Beats n' Bots, zoals het ook wordt genoemd, is het grootste bierpongevenement van de Benelux. Jaarlijks trekken enthousiaste deelnemers vanuit het hele land naar Lichtervelde om deel te nemen aan dit ludieke evenement. Het is een plek waar nieuwe vriendschappen worden gesmeed en waar rivalen elkaar na de wedstrijd omhelzen.­ ­En volgens de organisatie wordt dit jaar groter en beter dan ooit tevoren.

Wat kan je verwachten? Het is meer dan een Kampioenschap, het is een soort festival op zichzelf. Foodtrucks, attracties, live muziek, een zomerbar en uiteraard: frisse pinten. Dus zelfs als je zelf niet deelneemt aan het toernooi, valt er genoeg te beleven.

Of je nu komt om te supporteren voor je favoriete team of om zelf mee te spelen, het BK Beerpong 2024 is een evenement dat je simpelweg niet mag missen. En TAGMAG is uiteraard ook van de partij.

Een integraal onderdeel van het BK Beerpong is de kunst van het verkleden. Teams gaan vaak tot het uiterste om hun tegenstanders uit concentratie te halen en de sfeer licht te houden.

Schrijf je hier in en doe mee aan het ultieme nationale toernooi en strijd om de kampioenstitel. Met plaats voor 256 deelnemers uit heel België, is enkel nog de vraag: word jij de volgende kampioen?

Inschrijven kan via deze link. Meer informatie vind je hier.

Ontdek meer