Duitse versiertrucs op Oktoberfest

Geoffrey Roose-06 oktober 2021 om 14:37

Jaël trok haar mooiste outfit aan en ging op 'Oktoberfest' in Wevelgem checken hoe het met de Duitse versiertrucs is gesteld.

Halloween 2021: Kessy en Aidan trotseren zombies in Camping 't Zonnetje

Simon Smetryns-23 oktober 2021 om 16:13

We trokken met 10 bekende bangeschijters naar Plopsaland De Panne voor de Halloween Scare Nights! In deze video gaan Kessy Kangala en Aidan De Groeve door een van de engste scare houses in Plopsaland... Durf jij Camping 't Zonnetje aan?

Tijdens de Halloween Scare Nights ontdek je de gratis spookhuizen Freak Circus en Camping ’t Zonnetje en het nieuwe spookhuis The Tunnel. Plopsaland heeft ook last van ongewenste bezoekers: dolgedraaide houthakkers hebben het op de bezoekers gemunt in de Scare Zone Lumberjack...

Alle info info vind je op Plopsalanddepanne.be.

Levensecht 'Squid Game'-event vindt binnenkort plaats in Hasselt

Nico De Greef-23 oktober 2021 om 14:23

'Squid Game'-fans die maar geen genoeg kunnen krijgen van de Koreaanse Netflixserie, kunnen binnenkort zelf de actie vanop de eerste rij meemaken. Op 27 november organiseert Escape House namelijk een heus 'Squid Game'-event in Hasselt. En ja, er valt ook wat te winnen!

In 'Squid Game' nemen 465 deelnemers het tegen elkaar op in een reeks kinderspelletjes om kans te maken op een grote som geld. Iets dat de deelnemers echter niet weten is dat, wanneer ze een spel verliezen, ze dat met hun leven bekopen.

Escape House wil fans van de onverwachte hitserie nu zelf de kans geven om deel te nemen aan het spel. Al zullen verliezers dit keer gelukkig wel weer levend naar huis kunnen terugkeren.

Op zaterdag 27 november organiseert Escape House Leuven in een pand te Hasselt een heus 'Squid Game'-evenement waar maar liefst honderd deelnemers het tegen elkaar zullen opnemen in een reeks kinderspelletjes, waarbij 'gemaskerde' personeelsleden de deelnemers in de gaten zullen houden. "De winnaar gaat naar huis met € 1000 euro of een gelijkwaardige prijs", aldus de organisatie. Om alle deelnemers een eerlijke kans op overwinning te geven, wordt er geen informatie over de spelletjes op voorhand gecommuniceerd.

Klinkt als easy money? Inschrijven kan nog steeds via deze link, maar we raden je aan snel te zijn. Alle beschikbare plaatsen zijn namelijk al bijna helemaal volzet. Om te mogen deelnemen aan het evenement moet je minstens 16 jaar oud zijn. Een ticket kost 100 euro.

Ontdek meer