Tweede seizoen 'Knokke off' bevestigd

Karen Luiken-12 december 2023 om 16:41

Het nieuws waar we al maanden op wachten, is eindelijk hier. Er komt een tweede seizoen van ‘Knokke off’! Die bevestiging heeft VRT MAX vandaag naar buiten gebracht.

De opnames voor het tweede seizoen gaan in de zomer van 2024 van start. De originele cast keert terug, bestaande uit onder anderen Pommelien Thijs, Willem De Schryver, Eliyha Altena, Maouk Pluis, Ayana Doucouré, Kes Bakker, Anna Drijver, Ruth Becquart, Emma Moortgat en Ini Massez.

Het verhaal gaat verder waar het eerste seizoen gestopt is. Terwijl Louise struggelt met mentale problemen, lijkt ze nog steeds geen keuze te kunnen maken tussen Daan en Alex. Komt alles goed, zowel op het gebied van liefde als privé? Komen hun ouders, die meer geheimen lijken te hebben dan hun puberende kinderen, weg met alle problemen die ze hebben veroorzaakt? En hoe loopt het af met het zusje van Alex nadat ze haar eigen vader heeft neergeschoten?

Netflix deelt trailer van nieuwe moordserie 'The Perfect Couple'

Karen Luiken-13 juli 2024 om 09:06

Netflix krijgt er over een kleine twee maanden een nieuwe must-see bij. De streamingsdienst lanceert ‘The Perfect Couple’, een mysterieuze moordserie met een cast waar je u tegen zegt. De officiële trailer is deze week verschenen.

Het verhaal gaat over Amelia Sacks die op het punt staat om te trouwen in een van de rijkste families op Nantucket. Haar afkeurende toekomstige schoonmoeder, de beroemde romanschrijfster Greer Garrison Winbury, heeft geen kosten gespaard bij het plannen van wat de belangrijkste bruiloft van het seizoen belooft te worden. Totdat... er een lichaam op het strand wordt gevonden. Terwijl geheimen aan het licht komen, wordt er een onderzoek uitgevoerd waarbij plotseling iedereen een verdachte lijkt.

De hoofdrollen worden gespeeld door Nicole Kidman, Liev Schreiber, Eve Hewson, Dakota Fanning en Meghann Fahy. De serie is geregisseerd door Susanne Bier.

‘The Perfect Couple’ is vanaf 5 september te zien op Netflix.

Derde 'Minions'-film bevestigd

Karen Luiken-13 juli 2024 om 08:19

Kort na het verschijnen van de vierde ‘Despicable Me’-film is er meer goed nieuws over de franchise. Universal en Illumination werken aan een nieuwe ‘Minions’-film!

Naast vier ‘Despicable Me’-films zijn er in de afgelopen jaren ook al twee ‘Minions’-films verschenen. De eerste werd in 2015 gelanceerd, de tweede in 2022. En nu komt er dus ook een derde film.

De plannen voor het project zijn inmiddels onthuld en het is de bedoeling dat de film in de zomer van 2027 in de bioscoop verschijnt. De regie is in handen van Pierre Coffin. Brian Lynch schrijft het script.

Ontdek meer