Tweede seizoen 'Knokke off' bevestigd

Karen Luiken-12 december 2023 om 16:41

Het nieuws waar we al maanden op wachten, is eindelijk hier. Er komt een tweede seizoen van ‘Knokke off’! Die bevestiging heeft VRT MAX vandaag naar buiten gebracht.

De opnames voor het tweede seizoen gaan in de zomer van 2024 van start. De originele cast keert terug, bestaande uit onder anderen Pommelien Thijs, Willem De Schryver, Eliyha Altena, Maouk Pluis, Ayana Doucouré, Kes Bakker, Anna Drijver, Ruth Becquart, Emma Moortgat en Ini Massez.

Het verhaal gaat verder waar het eerste seizoen gestopt is. Terwijl Louise struggelt met mentale problemen, lijkt ze nog steeds geen keuze te kunnen maken tussen Daan en Alex. Komt alles goed, zowel op het gebied van liefde als privé? Komen hun ouders, die meer geheimen lijken te hebben dan hun puberende kinderen, weg met alle problemen die ze hebben veroorzaakt? En hoe loopt het af met het zusje van Alex nadat ze haar eigen vader heeft neergeschoten?

TAGMAG

Ronahi emotioneel in 'Big Brother' na bericht van thuisfront

Karen Luiken-28 februari 2024 om 17:37

De ‘Big Brother’-bewoners hebben wekenlang alleen elkaar. Ze zijn compleet afgesloten van de buitenwereld en ontvangen slechts af en toe – héél af en toe – een bericht van het thuisfront. Dat laatste is ook nu het geval. Als Ronahi een foto van haar familie en vrienden in haar handen krijgt, barst ze in tranen uit. "Ik en mijn man waren nooit langer dan een week apart, dus het doet veel om hem weer te zien”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

'Big Brother'-deelneemster Doriana reageert op vertrek

Karen Luiken-28 februari 2024 om 08:10

Doriana heeft afgelopen zaterdag het ‘Big Brother’-huis moeten verlaten. In een reactie op Instagram blikt ze terug op de mooie tijd en bedankt ze alle fans die haar hebben gesteund tijdens haar avontuur.

“Ik heb van elke seconde genoten en ik heb vrienden voor het leven gemaakt”, schrijft Doriana bij een reeks foto’s uit de ‘Big Brother’-villa. Maar het was niet alleen maar rozengeur en maneschijn. De blondine heeft sinds haar thuiskomst haatreacties voorbij zien komen en reageert daar nu subtiel op. “Ik wil jullie er graag aan herinneren dat dit een SPEL is. Naast het spel zijn alle bewoners lieve, leuke en oprechte mensen. Dus wees dan ook alsjeblieft lief naar elkaar.”

De persoon die Doriana het meeste mist, is Rohani. Maar ook de scheetgeuren van Tyron, Randy en Basiri worden volgens haar gemist. “Als laatste wil ik ook nog even zeggen dat al jullie lieve berichtjes mij zo veel steun hebben gegeven. Ik lees ze allemaal! Wees positief, dankbaar en geniet elke dag van het leven.”

Ontdek meer