Dit is (waarschijnlijk) wanneer derde seizoen 'Bridgerton' verschijnt

Karen Luiken-12 december 2023 om 07:27

Het was hoogstwaarschijnlijk een foutje, maar Netflix heeft bekendgemaakt wanneer het derde seizoen van ‘Bridgerton’ verschijnt. Als de informatie klopt die momenteel wordt verspreid via het wereldwijde web, kunnen we de nieuwe afleveringen in het voorjaar verwachten.

Gisteren waren op het X-account van ‘Bridgerton’ héél even een nieuwe profielfoto en banner te zien. De foto’s werden razendsnel weer verwijderd, maar toch hebben fans de plaatjes vast kunnen leggen. En da’s maar goed ook, want de releasedata van het derde seizoen stonden erop.

Volgens de informatie zou het derde seizoen worden opgesplitst in twee delen. Het eerste zou op 16 mei 2024 verschijnen, het tweede een kleine maand later op 13 juni 2024. Een bevestiging heeft Netflix nog niet gegeven, maar voorlopig zijn dit dus de data waar we vanuit kunnen gaan.

Bekend gezicht in vierde seizoen 'Only Murders in the Building'

Karen Luiken-24 februari 2024 om 08:35

De sterrencast van ‘Only Murders in the Building’ krijgt er in het vierde seizoen wéér een nieuw gezicht bij. Actrice Eva Longoria heeft een rol in de serie, maakt Deadline bekend.

Exacte details over het personage dat de actrice gaat spelen, worden nog even geheimgehouden. Hetzelfde geldt voor het plot van het nieuwe seizoen: ook daar is nog niet veel over bekend. Het enige wat we tot nu toe weten, is dat de hoofdpersonen in het vierde seizoen een reis naar Los Angeles zullen maken voor ze terugkeren naar New York.

De vaste cast van de serie bestaat uit Selena Gomez, Martin Short en Steve Martin. Meryl Streep kreeg een rol in het derde seizoen en zal ook in het vierde seizoen terugkeren.

'Harry Potter'-serie verschijnt waarschijnlijk in 2026

Karen Luiken-24 februari 2024 om 08:27

Harry Potter keert terug. David Zaslav, CEO van Warner Bros. Discovery, heeft vrijdag bekendgemaakt dat de langverwachte serie over de tovenaar naar verwachting in 2026 op HBO Max verschijnt.

Een paar weken geleden was David Zaslav in Londen voor een ontmoeting met J.K. Rowling, de auteur van de wereldberoemde ‘Harry Potter’-reeks. “We brachten tijd door met J.K. en haar team”, zegt de CEO. “Beide partijen zijn blij dat we deze franchise een nieuw leven in kunnen blazen. Onze gesprekken waren geweldig en we konden niet enthousiaster zijn over wat ons te wachten staan.”

De reboot wordt een serie die net als de films gebaseerd is op de ‘Harry Potter’-boeken. Van elk boek wordt een compleet seizoen gemaakt. Het is de bedoeling dat de serie tien jaar lang gaat lopen. De reeks krijgt een compleet nieuwe cast, maar over de betrokken acteurs is nog niks bekendgemaakt.

Ontdek meer