Dit is (waarschijnlijk) wanneer derde seizoen 'Bridgerton' verschijnt

Karen Luiken-12 december 2023 om 07:27

Het was hoogstwaarschijnlijk een foutje, maar Netflix heeft bekendgemaakt wanneer het derde seizoen van ‘Bridgerton’ verschijnt. Als de informatie klopt die momenteel wordt verspreid via het wereldwijde web, kunnen we de nieuwe afleveringen in het voorjaar verwachten.

Gisteren waren op het X-account van ‘Bridgerton’ héél even een nieuwe profielfoto en banner te zien. De foto’s werden razendsnel weer verwijderd, maar toch hebben fans de plaatjes vast kunnen leggen. En da’s maar goed ook, want de releasedata van het derde seizoen stonden erop.

Volgens de informatie zou het derde seizoen worden opgesplitst in twee delen. Het eerste zou op 16 mei 2024 verschijnen, het tweede een kleine maand later op 13 juni 2024. Een bevestiging heeft Netflix nog niet gegeven, maar voorlopig zijn dit dus de data waar we vanuit kunnen gaan.

Deze actrice speelt hoofdrol in live action-versie 'Moana'

Karen Luiken-13 juni 2024 om 08:05

De nieuwe Moana is bekend. Na een lange zoektocht brengt Disney nu naar buiten dat Catherine Laga’aia de hoofdrol zal spelen in de live action-versie van de animatiefilm.

Catherine is zeventien jaar oud en komt uit Australië. “Ik ben heel blij dat ik dit personage mag omarmen, want Moana is een van mijn favorieten”, zegt ze in een verklaring. “Mijn grootvader komt uit Fa’aala’, Palauli, in Savai’i. En mijn grootmoeder komt uit Leulumoega Tuai op het hoofdeiland ‘Upolu in Samoa. Ik voel me vereerd dat ik de kans krijg om Samoa en alle Pacifische eilandbewoners te eren en om jonge meisjes te vertegenwoordigen die op mij lijken.”

De actrice sluit zich aan bij Dwayne Johnson, die de rol van Maui op zich neemt. Andere acteurs die in ‘Moana’ te zien zullen zijn, zijn John Tui als Moana’s vader, Frankie Adams als Moana’s moeder en Rena Owen als Gramma Tala.

Kevin Jonas onder het mes voor huidkanker

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:52

Kevin Jonas is onlangs onder het mes gegaan voor huidkanker. Een moedervlek op zijn gezicht bleek een basaalcelcarcinoom te zijn.

De zanger maakt het nieuws bekend via Instagram, waar hij een video deelt van voor en na de operatie. “Vandaag laat ik een basaalcercarinoom van mijn hoofd verwijderen”, aldus Kevin. “Het is een klein huidkankermannetje dat is gaan groeien en nu moet ik geopereerd worden om het te laten verwijderen.”

Na de operatie mocht Kevin weer naar huis om de wond te laten herstellen. “Zorg ervoor dat je je moedervlekken laat checken”, waarschuwt hij zijn volgers.

Ontdek meer