Leden BTS beginnen aan militaire dienstplicht

Karen Luiken-12 december 2023 om 07:20

V, RM, Jimin en Jung Kook beginnen deze week aan hun militaire dienstplicht. De heren zijn achttien maanden weg. Hun BTS-collega’s J-Hope, Suga en Jin begonnen er een paar maanden geleden al mee.

De mannen hebben in het leger niet allemaal dezelfde taken. Zo vervult Suga zijn plicht als maatschappelijk werker, dienen Jin en J-Hope in het leger en krijgen RM en V eerst gevechtstraining voordat ze worden toegewezen aan specifieke eenheden en taken.

“Achttien maanden kunnen zowel lang als kort aanvoelen en ik weet zeker dat deze periode een vreemde en nieuwe tijd van inspiratie voor ons allemaal zal zijn”, zegt RM in een verklaring op Instagram. “Tot in de toekomst. Ik hou van jullie.”

De zeven artiesten van de populaire K-popband willen in 2025 nadat ze hun dienst hebben beëindigd, weer als groep samenkomen.

TAGMAG

Ronahi emotioneel in 'Big Brother' na bericht van thuisfront

Karen Luiken-28 februari 2024 om 17:37

De ‘Big Brother’-bewoners hebben wekenlang alleen elkaar. Ze zijn compleet afgesloten van de buitenwereld en ontvangen slechts af en toe – héél af en toe – een bericht van het thuisfront. Dat laatste is ook nu het geval. Als Ronahi een foto van haar familie en vrienden in haar handen krijgt, barst ze in tranen uit. "Ik en mijn man waren nooit langer dan een week apart, dus het doet veel om hem weer te zien”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

'Big Brother'-deelneemster Doriana reageert op vertrek

Karen Luiken-28 februari 2024 om 08:10

Doriana heeft afgelopen zaterdag het ‘Big Brother’-huis moeten verlaten. In een reactie op Instagram blikt ze terug op de mooie tijd en bedankt ze alle fans die haar hebben gesteund tijdens haar avontuur.

“Ik heb van elke seconde genoten en ik heb vrienden voor het leven gemaakt”, schrijft Doriana bij een reeks foto’s uit de ‘Big Brother’-villa. Maar het was niet alleen maar rozengeur en maneschijn. De blondine heeft sinds haar thuiskomst haatreacties voorbij zien komen en reageert daar nu subtiel op. “Ik wil jullie er graag aan herinneren dat dit een SPEL is. Naast het spel zijn alle bewoners lieve, leuke en oprechte mensen. Dus wees dan ook alsjeblieft lief naar elkaar.”

De persoon die Doriana het meeste mist, is Rohani. Maar ook de scheetgeuren van Tyron, Randy en Basiri worden volgens haar gemist. “Als laatste wil ik ook nog even zeggen dat al jullie lieve berichtjes mij zo veel steun hebben gegeven. Ik lees ze allemaal! Wees positief, dankbaar en geniet elke dag van het leven.”

Ontdek meer