Tim kreeg doodsbedreigingen na ‘Temptation Island’

Karen Luiken-06 oktober 2021 om 11:12

Tim Wauters is ongetwijfeld het meest spraakmakende figuur uit ‘Temptation Island’. Hoewel Bert in het huidige seizoen goed zijn best doet om in zijn voetsporen te treden, is er niemand die aan Timtation kan tippen. Hij ging het avontuur aan met Deborah, werd smoorverliefd op verleidster Cherish en bleef uiteindelijk alleen achter. Het enige wat hij er wél aan overhield, waren haters.

In een aflevering van ‘De Cooke & Verhulst Show’ vertelt Tim dat zijn deelname aan ‘Temptation Island’ voor flink wat negativiteit heeft gezorgd. Zo kreeg hij niet alleen vervelende reacties naar zijn hoofd geslingerd, hij werd ook met de dood bedreigd. Meerdere keren zelfs.

“Ik kreeg doodsbedreigingen”, vertelt Tim. “Op een bepaald moment werden de velgen van m’n auto losgemaakt en werd m’n wagen vol deuken geslagen. Maar voor de rest heeft het mijn leven niet beïnvloed.”

EOTB-ster Sharon stelt dochtertje voor met nieuwe foto

Karen Luiken-16 oktober 2021 om 08:03

Fans van Sharon Ipema krijgen langzaam maar zeker steeds meer te weten over haar pasgeboren baby. Nadat de ‘Ex On The Beach’-ster eerder deze week beviel van een dochtertje en niet veel later haar naam onthulde, deelt ze nu een eerste foto van de kleine spruit.

“Mijn lieve kleine meisje, wat ben je mooi en wat hou ik nu al veel van jou”, aldus moeder Sharon bij het beeld. “May you always know my little one you were whised for, longed for, prayed for and wanted. I love you.”

Het meisje kwam op 11 oktober ter wereld en kreeg de naam Zaya. Fans die benieuwd zijn naar meer details over de zwangerschap van Sharon, kunnen binnenkort naar ‘A Star is Born’ kijken. Daarin worden verschillende bekende en zwangere ouders gevolgd tijdens hun reis richting het moeder- of vaderschap. Sharon Ipema is één van de deelnemers.

'A Star is Born' is vanaf 27 oktober te zien bij Videoland.

Terrortwin Sharon maakt naam dochtertje bekend

Karen Luiken-14 oktober 2021 om 06:58

Sharon Ipema is deze week voor het eerst moeder geworden van een dochtertje. De naam hield de ‘Ex On The Beach’-ster nog even geheim, maar ook die is inmiddels bekend.

Het kleine meisje heeft de naam Zaya gekregen en zag op 11 oktober het levenslicht. Dat blijkt uit een bericht dat Sharon op Instagram heeft geplaatst. “Onze dochter Zaya is geboren! Ze weegt 3260 gram en is 47 centimeter lang. Ik heb te veel berichtjes om ze allemaal te kunnen beantwoorden, maar ik wil iedereen super erg bedanken.”

Sharon heeft haar volgers tijdens haar zwangerschap regelmatig updates gegeven. Ze deelde foto’s van haar buik en maakte het geslacht bekend. Wie benieuwd is naar meer, kan binnenkort naar ‘A Star is Born’ kijken. In die nieuwe realityserie wordt de zwangere Sharon gevolgd tijdens haar reis richting het moederschap.

Ontdek meer