Tim kreeg doodsbedreigingen na ‘Temptation Island’

Karen Luiken-06 oktober 2021 om 11:12

Tim Wauters is ongetwijfeld het meest spraakmakende figuur uit ‘Temptation Island’. Hoewel Bert in het huidige seizoen goed zijn best doet om in zijn voetsporen te treden, is er niemand die aan Timtation kan tippen. Hij ging het avontuur aan met Deborah, werd smoorverliefd op verleidster Cherish en bleef uiteindelijk alleen achter. Het enige wat hij er wél aan overhield, waren haters.

In een aflevering van ‘De Cooke & Verhulst Show’ vertelt Tim dat zijn deelname aan ‘Temptation Island’ voor flink wat negativiteit heeft gezorgd. Zo kreeg hij niet alleen vervelende reacties naar zijn hoofd geslingerd, hij werd ook met de dood bedreigd. Meerdere keren zelfs.

“Ik kreeg doodsbedreigingen”, vertelt Tim. “Op een bepaald moment werden de velgen van m’n auto losgemaakt en werd m’n wagen vol deuken geslagen. Maar voor de rest heeft het mijn leven niet beïnvloed.”

Modeontwerper Thierry Mugler overleden

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:37

De Franse modeontwerper Thierry Mugler is afgelopen zondag overleden. Hij is 73 jaar geworden.

Het verdrietige nieuws is via Instagram bekendgemaakt door het team van de ontwerper. “We vinden het verschrikkelijk om aan te moeten kondigen dat Mr. Manfred Thierry Mugler op zondag 23 januari is overleden”, klinkt het. “Dat hij in vrede mag rusten.”

Thierry stopte in 2002 met designen, maar besloot in 2019 toch nog een uitzondering voor Kim Kardashian te maken. De jurk die zij droeg tijdens het Met Gala was door hem ontworpen.

Een andere klant was Beyoncé. Zij reageert net als veel andere sterren op het overlijden van Thierry. “Rust zacht”, schrijft ze.

Zien: Nora Gharib haalt twee 10'en in DWTS

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 06:51

Wie afgelopen zaterdag naar 'Dancing With The Stars' keek, zag hoe Nora Gharib met een passionele dans de eerste twee tienen binnenhaalde. De jury was lovend over haar dans met Adrián Baringa, haar vaste danspartner dit seizoen.

Nora vertelde voor de dans dat ze het moeilijk heeft om die passionele kant in haar naar voren te brengen. Aan de jury vertelde ze dat ze deze opdracht ook meer als een acteeropdracht zag, waardoor dat passionele er volledig doorkwam. En met goed resultaat, want voor de eerste keer in de geschiedenis van 'Dancing With The Stars' werden er twee tienen uitgedeeld!

Check haar passionele moves vanaf 03:27!

Ontdek meer