Kijkers ontdekken bizar detail in 'Squid Game'

Karen Luiken-06 oktober 2021 om 11:51

Kijkers van ‘Squid Game’ hebben in de eerste aflevering een bizar detail ontdekt dat veel mensen compleet gemist zullen hebben. Serie nog niet helemaal gezien? Klik dan vooral weg. Er zijn spoilers op komst.

Via social media zijn afbeeldingen gedeeld uit de allereerste aflevering van ‘Squid Game’. Daarop zien we hoe de verschillende spellen die de deelnemers in de serie moeten doen, staan afgebeeld op de muren in de slaapzalen. Als de kandidaten deze tekeningen zouden hebben opgemerkt, hadden ze de bloederige games kunnen winnen en daarmee ook de enorme prijzenpot. Maar dat deden ze schijnbaar niet.

“Voor degenen die ‘Squid Game’ hebben gezien: ben ik aan het trippen of hebben jullie de tekeningen op de muren ook opgemerkt”, vraagt een kijker zich af. “Ze gaven aan wat het volgende spel zou worden.”

Een ander zegt: “Hoe de f*ck heeft niemand de moeite genomen om naar de tekeningen op de muur te kijken?” En een derde: “Er waren tekeningen van de spellen die ze moesten spelen. Lol, die hebben ze niet eens opgemerkt.”

Koreaans opeens snelst groeiende taal door ’Squid Game’

Dieter Blarinckx-24 oktober 2021 om 14:05

Het lijkt erop dat iedereen ineens Koreaans wil leren. Dat komt natuurlijk door het overdonderende succes van de Netflix-serie ‘Squid Game’. De Koreaanse serie staat momenteel op één in verschillende landen en dat ziet ook het team achter de app op Duolingo. Daar is sinds de start van de serie, Koreaans de snelst groeiende taal!

Om je een idee geven: in totaal zijn er nu al zo’n 7,67 miljoen gebruikers die de taal Koreaans leren via Duolingo! Dat is een stijging van 40% in de VS, en maar liefst 76% in het Verenigd Koninkrijk! De cijfers voor ons land zijn helaas nog niet bekend.

‘Squid Game’ is nu te streamen op Netflix!

Hayden Christensen te zien als Anakin in ‘Ahsoka’!

Dieter Blarinckx-23 oktober 2021 om 08:00

Goed nieuws voor de fans van de ’Star Wars’-saga, en dan vooral voor de fans van Anakin, want niemand minder dan acteur Hayden Christensen zal terug te zien zijn als Anakin Skywalker in de nieuwe serie ‘Ahsoka’! Dat werd afgelopen nacht bekendgemaakt door Disney en Lucasfilm.

De serie ‘Ahsoka’ is een spin-off van ‘The Mandalorian’ en focust op de verhalen van Ahsoka Tano, een van de leerlingen van Skywalker. De serie zal zich vijf jaar na de gebeurtenissen van ‘Return of the Jedi’ afspelen, waar dus Darth Vader (Anakin Skywalker) eigenlijk al dood is. Voor de rest dropt Disney nog geen spoilers. De serie zal te streamen te zijn via Disney+.

Meer info volgt snel!

Beeld: IGN

Ontdek meer