Figuranten gezocht voor nieuw seizoen #LikeMe

Karen Luiken-06 oktober 2021 om 06:28

Attentie aan iedereen die er al jaren van droomt om in de voetsporen van Pommelien Thijs, Maksiem Stojanac of Camille Dhont te treden. De acteurs zijn druk bezig met de opnames van een nieuw seizoen van #LikeMe en jij kan binnenkort hun collega worden. Er wordt gezocht naar figuranten!

Wil jij dat jouw hoofd voor eeuwig en altijd te zien zal zijn op televisie? Pak dan nu je kans. Voor opnames op maandag 11 en dinsdag 12 is de productie van #LikeMe op zoek naar figuranten voor ‘spectaculaire massa scènes’. Ze vinden plaats in Mol en je moet tussen de 16 en 30 jaar oud zijn om je ervoor in te kunnen schrijven.

Voldoe jij aan de eisen? Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar figuratie@fabricmagic.be of te bellen naar +32 468 50 55 30.

Q-Music breidt uit met gloednieuw radiostation met enkel hiphop & R&B: Q-DOWNTOWN!

Lola Obasuyi Van Acker-25 oktober 2021 om 09:07

Q-Music krijgt er een broertje bij, en wat voor een! Q-DOWNTOWN is het nieuwste digitale radiostation die volledig de focus legt op hiphop en r&b. Vanaf vandaag kan je genieten van hits van Cardi B, Lil Nas X, Zwangere Guy tot klassiekers van Beyoncé en Mariah Carey, en dat 24/7!

Elke weekdag
presenteert Q-DJ Jolien Roets alle nieuwste releases uit de wereld van hiphop tussen 17u en 19u. Aansluitend komt er telkens een bekende hiphop DJ van Belgische bodem het beste van zich geven tussen 19u en 21u. Op maandag is dat dj NC, op dinsdag Assia MK, op woensdag Raiatwinz, op donderdag Zoey Hasselbank en op vrijdag dj Yones.

Het station is te beluisteren via DAB+ en q-downtown.be, maar ook via de Q-app en alle smartspeakers.

Wij zijn alvast super benieuwd!

Zien: LEGO komt met ‘Home Alone’-set!

Dieter Blarinckx-24 oktober 2021 om 14:12

Kerstmis staat voor de deur en wie Kerstmis zegt, denkt ook automatisch aan kerstfilms. En één van de meest iconische kerstfilms aller tijden kan je nu gewoon thuis zélf ervaren! LEGO komt namelijk met een heuse set die geïnspireerd op de kerstklassieker ‘Home Alone’.

De set bevat het bekende huis met alles erop en eraan, met maar liefst 3.955 stukjes! Naast de set van het huis kan je - van zodra alles in elkaar staat - ook de bekendste scènes uit de film naspelen. Want ook de minifiguren van Kevin, de inbrekers Harry en Marv en moeder Kate zitten mee in het pakket!

En het allerleukste aan de set is dat het idee komt van een grote fan: “Zoals alle jaren negentig kinderen groeide ik op met ‘Home Alone’ en de film heeft een speciaal plekje in mijn hart. Dit brengt nostalgie en jeugdherinneringen terug”, klinkt het bij bedenker Alex uit Oekraïne.

De ganse set is beschikbaar vanaf 1 november!

Ontdek meer