Figuranten gezocht voor nieuw seizoen #LikeMe

Karen Luiken-06 oktober 2021 om 06:28

Attentie aan iedereen die er al jaren van droomt om in de voetsporen van Pommelien Thijs, Maksiem Stojanac of Camille Dhont te treden. De acteurs zijn druk bezig met de opnames van een nieuw seizoen van #LikeMe en jij kan binnenkort hun collega worden. Er wordt gezocht naar figuranten!

Wil jij dat jouw hoofd voor eeuwig en altijd te zien zal zijn op televisie? Pak dan nu je kans. Voor opnames op maandag 11 en dinsdag 12 is de productie van #LikeMe op zoek naar figuranten voor ‘spectaculaire massa scènes’. Ze vinden plaats in Mol en je moet tussen de 16 en 30 jaar oud zijn om je ervoor in te kunnen schrijven.

Voldoe jij aan de eisen? Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar figuratie@fabricmagic.be of te bellen naar +32 468 50 55 30.

Vijfde seizoen 'Cobra Kai' heeft een trailer

Karen Luiken-17 augustus 2022 om 06:33

Goed nieuws voor fans van ‘Cobra Kai’. Nog geen week nadat Netflix de eerste beelden van het vijfde seizoen deelde, wordt er nu een gloednieuwe trailer gedropt. En wij hebben de beelden!

Het nieuwe seizoen is vanaf 9 september te zien bij Netflix. Vanaf dan komen we er eindelijk achter hoe de gebeurtenissen uit het vierde seizoen verdergaan. Zo gaan Johnny en Robby na de schokkende resultaten uit het All Valley-karatetoernooi op zoek naar Miguel, die de bus richting Mexico heeft genomen. En moet Daniel LaRusso ondertussen een oude vriend om hulp vragen.

Veel oude gezichten keren terug in het vijfde seizoen, maar er zal ook ruimte zijn voor nieuwe castleden.

'Look Both Ways' met Lili Reinhart vanaf morgen te zien

Karen Luiken-16 augustus 2022 om 05:01

Netflix zet woensdag ‘Look Both Ways’ online, een romantische comedy met ‘Riverdale’-ster Lili Reinhart in de hoofdrol.

De film gaat over Natalie, wiens leven uiteenspat na een wild avontuurtje met een vriend. Vanaf het moment dat ze een zwangerschapstest doet, splitst de werkelijkheid zich op in tweeën. Aan de ene kant zien we hoe Natalies leven eruitziet als de zwangerschapstest postief blijkt, in het andere verhaal is de test negatief en vertrekt ze naar Los Angeles voor haar werk.

Naast Lili Reinhart spelen ook Danny Ramirez en David Corenswet een rol in 'Look Both Ways'. Bekijk hier alvast de trailer:

Ontdek meer