Niet voor angsthazen: Plopsaland De Panne organiseert Halloween Scare Nights

Karen Luiken-08 oktober 2021 om 14:32

De favoriete tijd voor horrorfreaks komt er weer aan. Om te vieren dat een groot deel van deze maand in het teken staat van Halloween, organiseert Plopsaland De Panne de komende weken een aantal angstaanjagende Halloween Scare Nights. Ze vinden op 16, 23, 30 en 31 oktober plaats en zijn niet bedoeld voor jonge kindertjes!

Freak Circus
Bezoekers vanaf veertien jaar kunnen zich tijdens deze avonden tot tien uur ’s avonds een weg banen door huiveringwekkende zones. Eén daarvan is Freak Circus, waar artiesten aan het oefenen zijn voor een nieuwe show. Ze doen hard hun best er een groot spektakel van te maken, maar een doodenge clown probeert hun plannen te dwarsbomen.

Camping 't Zonnetje
De tweede locatie die je zeker moet bezoeken is de ooit drukbezochte Camping ’t Zonnetje. Deze plek wordt al een lange tijd geteisterd door een epidemie die bewoners in zombies transformeert. Iedereen die met de levenloze wezens in aanraking komt, dreigt zelf slachtoffer te worden.

Lumberjack
Als je de camping alive and kicking hebt weten te verlaten, loop je door naar Lumberjack, een donker stukje bos in het midden van het park waar dolgedraaide houthakkers verscholen zitten. Durf jij deze ruige mannen te trotseren?

The Tunnel
Als het antwoord op die vraag ‘ja’ is, kun je je als echte horrorfan vast ook wagen aan een wandeling in The Tunnel. Hier lopen moordlustige en gemaskerde figuren rond die wachten op hun kans om toe te slaan.

DJ's DIMARO, Lennert Wolfs en Lester Williams bouwen een feestje bij The Ride to Happiness by Tomorrowland.

Je krijgt toegang tot de scare houses als je een toegangsticket voor Plopsaland De Panne koopt. Let wel: je moet minimaal veertien jaar oud zijn om de Halloween Scare Nights te mogen bezoeken.

Halloween 2021: Kessy en Aidan trotseren zombies in Camping 't Zonnetje

Simon Smetryns-23 oktober 2021 om 16:13

We trokken met 10 bekende bangeschijters naar Plopsaland De Panne voor de Halloween Scare Nights! In deze video gaan Kessy Kangala en Aidan De Groeve door een van de engste scare houses in Plopsaland... Durf jij Camping 't Zonnetje aan?

Tijdens de Halloween Scare Nights ontdek je de gratis spookhuizen Freak Circus en Camping ’t Zonnetje en het nieuwe spookhuis The Tunnel. Plopsaland heeft ook last van ongewenste bezoekers: dolgedraaide houthakkers hebben het op de bezoekers gemunt in de Scare Zone Lumberjack...

Alle info info vind je op Plopsalanddepanne.be.

Levensecht 'Squid Game'-event vindt binnenkort plaats in Hasselt

Nico De Greef-23 oktober 2021 om 14:23

'Squid Game'-fans die maar geen genoeg kunnen krijgen van de Koreaanse Netflixserie, kunnen binnenkort zelf de actie vanop de eerste rij meemaken. Op 27 november organiseert Escape House namelijk een heus 'Squid Game'-event in Hasselt. En ja, er valt ook wat te winnen!

In 'Squid Game' nemen 465 deelnemers het tegen elkaar op in een reeks kinderspelletjes om kans te maken op een grote som geld. Iets dat de deelnemers echter niet weten is dat, wanneer ze een spel verliezen, ze dat met hun leven bekopen.

Escape House wil fans van de onverwachte hitserie nu zelf de kans geven om deel te nemen aan het spel. Al zullen verliezers dit keer gelukkig wel weer levend naar huis kunnen terugkeren.

Op zaterdag 27 november organiseert Escape House Leuven in een pand te Hasselt een heus 'Squid Game'-evenement waar maar liefst honderd deelnemers het tegen elkaar zullen opnemen in een reeks kinderspelletjes, waarbij 'gemaskerde' personeelsleden de deelnemers in de gaten zullen houden. "De winnaar gaat naar huis met € 1000 euro of een gelijkwaardige prijs", aldus de organisatie. Om alle deelnemers een eerlijke kans op overwinning te geven, wordt er geen informatie over de spelletjes op voorhand gecommuniceerd.

Klinkt als easy money? Inschrijven kan nog steeds via deze link, maar we raden je aan snel te zijn. Alle beschikbare plaatsen zijn namelijk al bijna helemaal volzet. Om te mogen deelnemen aan het evenement moet je minstens 16 jaar oud zijn. Een ticket kost 100 euro.

Ontdek meer