Niet voor angsthazen: Plopsaland De Panne organiseert Halloween Scare Nights

Karen Luiken-08 oktober 2021 om 14:32

De favoriete tijd voor horrorfreaks komt er weer aan. Om te vieren dat een groot deel van deze maand in het teken staat van Halloween, organiseert Plopsaland De Panne de komende weken een aantal angstaanjagende Halloween Scare Nights. Ze vinden op 16, 23, 30 en 31 oktober plaats en zijn niet bedoeld voor jonge kindertjes!

Freak Circus
Bezoekers vanaf veertien jaar kunnen zich tijdens deze avonden tot tien uur ’s avonds een weg banen door huiveringwekkende zones. Eén daarvan is Freak Circus, waar artiesten aan het oefenen zijn voor een nieuwe show. Ze doen hard hun best er een groot spektakel van te maken, maar een doodenge clown probeert hun plannen te dwarsbomen.

Camping 't Zonnetje
De tweede locatie die je zeker moet bezoeken is de ooit drukbezochte Camping ’t Zonnetje. Deze plek wordt al een lange tijd geteisterd door een epidemie die bewoners in zombies transformeert. Iedereen die met de levenloze wezens in aanraking komt, dreigt zelf slachtoffer te worden.

Lumberjack
Als je de camping alive and kicking hebt weten te verlaten, loop je door naar Lumberjack, een donker stukje bos in het midden van het park waar dolgedraaide houthakkers verscholen zitten. Durf jij deze ruige mannen te trotseren?

The Tunnel
Als het antwoord op die vraag ‘ja’ is, kun je je als echte horrorfan vast ook wagen aan een wandeling in The Tunnel. Hier lopen moordlustige en gemaskerde figuren rond die wachten op hun kans om toe te slaan.

DJ's DIMARO, Lennert Wolfs en Lester Williams bouwen een feestje bij The Ride to Happiness by Tomorrowland.

Je krijgt toegang tot de scare houses als je een toegangsticket voor Plopsaland De Panne koopt. Let wel: je moet minimaal veertien jaar oud zijn om de Halloween Scare Nights te mogen bezoeken.

Student Kick-Off maakt groot deel line-up bekend

Karen Luiken-17 augustus 2022 om 17:08

Student Kick-Off pakt dit jaar uit met een line-up waar je u tegen zegt. Op het festival, dat op 28 september plaatsvindt op het Sint-Pietersplein in Gent, komen onder meer CAMILLE en Flemming langs voor een muzikale noot.

De line-up van Student Kick-Off is de duurste ooit. Naast CAMILLE en Flemming komen ook Gestapo Knallmuzik, Kurkdroog, de Bromeo’s, Vunzige Deuntjes Soundsystem, Arthur Lewis, Green Onions én de twee winnaars van de Student Rock Rally, Lani en Blind Drift, langs.

Maar dat was het nog steeds niet, want de line-up is nog niet helemaal compleet. Voor het einde van deze maand wordt de headliner bekendgemaakt. “Dit is veruit de duurste headliner die Student Kick-Off ooit geboekt heeft,
wat het ook direct de duurste line-up van Student Kick-Off ooit maakt”, zegt Ruben Maesfranckx, Team Lead PR Student Kick-Off.

PUKKELPOP '22 - RED CARPET LIVESTREAM!

Simon Smetryns-17 augustus 2022 om 14:57

Op donderdag 18/8 openen iets na 17u de deuren van Pukkelpop! Kan je niet in real life bij dit magische moment zijn? Beleef het dan online op onze website en ons YouTube-kanaal. Jael Ost ontvangt de leukste festivalgangers en bekende vrienden op onze rode loper.

Ontdek meer