'K2 zoekt K3'-zanger Ziggy doet mee aan 'American Idol'

Karen Luiken-06 december 2023 om 07:51

Ziggy Krassenberg is vastbesloten het helemaal te gaan maken. Een paar jaar na zijn deelname aan ‘K2 zoekt K3’ gaat hij het nu bij een andere talentenjacht proberen. De zanger doet mee aan ‘American Idol’.

Het nieuws wordt bekendgemaakt via een foto op Instagram, waar Ziggy poseert voor het logo van ‘American Idol’. “USA ik kom eraan”, schrijft hij erbij. “Dromen komen uit. Met trots maak ik bekend dat ik auditie doe voor het ABC-programma ‘American Idol’. Terug naar waar het zeven jaar geleden allemaal gestart is.”

Met dat laatste zinnetje doelt Ziggy op zijn eerdere deelname aan de Nederlandse versie van ‘Idols’. “Zal ik succes boeken?”, schrijft hij nog. Ziggy zal in februari 2024 in ‘American Idol’ te zien zijn.

Nieuwe castleden aangekondigd voor derde seizoen 'Monsters'

Karen Luiken-17 oktober 2024 om 12:31

Het eerste seizoen van de Netflix-hit ‘Monsters’ was veelbelovend, het tweede ook. Maar als we zien wie in het eerder aangekondigde derde seizoen van de reeks gaan spelen, kan het niet anders dan dat ook dit seizoen een groot succes zal worden.

We weten al een tijdje dat Charlie Hunnam, bekend van ‘Sons of Anarchy’, de hoofdrol gaat spelen in het derde seizoen van ‘Monsters’. Overige castleden ontbraken nog, maar daar komt nu verandering in. Variety meldt namelijk dat niemand minder dan Tom Hollander, Olivia Williams en Laurie Metcalf in de reeks te zien zullen zijn.

Waar het eerste seizoen in het teken stond van Jeffrey Dahmer en het tweede van de broers Lyle en Erik Menendez, gaat het derde seizoen over Ed Gein. Acteur Charlie Hunnam kruipt in de huid van de seriemoordenaar. Laurie Metcalf zou volgens bronnen zijn moeder spelen, Olivia Williams zijn vrouw Alma Reville en Tom Hollander gaat Alfred Hitchcock spelen.

Ed Gein werd bericht in de jaren ’50 nadat hij niet alleen meerdere mensen had vermoord, maar ook graven had opgegraven van een begraafplaats in de buurt van zijn huis en allerlei kleding en andere spullen had gemaakt van menselijke resten.

Beelden gedeeld van nieuwe Netflix-kerstthriller 'Carry On'

Karen Luiken-17 oktober 2024 om 12:25

Als je aan kerstfilms denkt, denk je waarschijnlijk automatisch aan romantische komedies. Maar Netflix komt dit jaar met een heel ander soort kerstfilm. Op 13 december verschijnt ‘Carry-On’, een spannende thriller die in het teken staat van de feestdagen. Dit zijn de eerste beelden.

‘Carry On’ gaat over een mysterieuze reiziger die een jonge agent van de Amerikaanse Transportveiligheidsdienst chanteert om een gevaarlijk pakket door de beveiliging te laten glippen en mee te nemen tijdens een vlucht op kerstdag.

De hoofdrollen worden gespeeld door Taron Egerton en Jason Bateman. Andere rollen zijn weggelegd voor Sofia Carson en Danielle Deadwyler.

Ontdek meer