Netflix verwijdert scènes uit 'Squid Game'

Karen Luiken-05 oktober 2021 om 08:04

Netflix gaat een aantal scènes uit de razend populaire serie ‘Squid Game’ verwijderen. Het gaat om beelden waarin telefoonnummers worden getoond die in real life echt blijken te bestaan. Dat meldt The Independent.

Een paar dagen geleden werd er massaal bericht over een Koreaanse man die duizenden telefoontjes ontving nadat zijn nummer in ‘Squid Game’ was verschenen. Dat gebeurde in de eerste aflevering van de reeks, waarin een visitekaartje werd getoond met daarop een achtcijferig nummer. De man beweerde dat het veelal kinderen waren die hem belde, vaak met de mededeling dat ze ook aan het spel uit de Netflix-hit mee wilden doen.

Om de privacy van de man te respecteren, zou Netflix nu stappen ondernemen. “Samen met het productiebedrijf werken we aan een oplossing voor deze kwestie”, vertelt een woordvoerder van de streamingsdienst tegen The Independent. “We bewerken waar nodig de scènes met telefoonnummers.”

‘Squid Game’ is een fictieve dramaserie waarin deelnemers in een mysterieus spel strijden voor een grote geldprijs. Het is een afvalrace die een flink spaarcentje op kan leveren, maar die ook veel levens kost. Want wie verliest, gaat dood.

Disney onthult logo ‘Percy Jackson’-serie

Dieter Blarinckx-26 januari 2022 om 07:26

Disney heeft gisterenavond officieel bekendgemaakt dat de langverwachte serie ‘Percy Jackson and the Olympians’ wel degelijk in the works is. Dat maakte ook de auteur van de boeken, Rick Riordan, bekend via de kanalen van Disney. Naast dat leuke nieuws, werd ook het officiële logo gedropt.

De serie is al in productie sinds mei 2020 en zal eind dit jaar al te streamen zijn via Disney+. Véél is er helaas nog niet geweten, maar wat we wél al met zekerheid kunnen zeggen is dat de serie meer het echte verhaal van de boeken zal volgen en niet zozeer een remake zal zijn van de twee films.

Check het logo en de aankondiging hier:

Opnames vijfde seizoen 'Selling Sunset' afgerond

Karen Luiken-25 januari 2022 om 16:34

Het is nog even wachten op een releasedatum, maar de opnames van het vijfde seizoen van ‘Selling Sunset’ zijn afgerond. Dat laat castlid Mary Fitzgerald weten op Instagram.

In de nieuwe afleveringen krijgen we opnieuw een kijkje in de wereld van Mary, Christine, Maya, Chrishell en Heather. We volgen de dames terwijl ze als makelaar de meest prachtige huizen verkopen en zien hoe het er in hun privélevens aan toe gaat.

Waar fans voornamelijk met smart op zitten wachten, zijn beelden van de romance tussen Chrishell en haar baas Jason. De relatie is inmiddels weer voorbij, maar dat mag de pret niet drukken.

Een ander onderwerp om naar uit te kijken, is de drama die zich rondom Christine afspeelt. Want besluit ze om na al die ruzies uit het vierde seizoen om te blijven bij Oppenheim Group, of stopt ze (voorgoed)?

Genoeg drama dus. En da’s maar goed ook, want na het vijfde seizoen volgen er nóg twee seizoenen. Dat hebben bronnen bevestigd in een gesprek met Us Weekly.

Ontdek meer