Bekijk samen met Average Rob en Arno The Kid 'The Day I Became an IRONMAN - The Movie'

Simon Smetryns-05 december 2023 om 16:45

‘s Lands bekendste YouTube-broertjes deden afgelopen jaar het onmogelijke en mogen zich sindsdien met fierheid tot het selecte clubje van IRONMAN rekenen. Om die waanzinnige prestatie nog eens extra te belichten, werd hun avontuur in een documentaire gegoten die exclusief op zondag 17 december om 18u in Kinepolis Antwerpen te zien is, in aanwezigheid van de levende legendes.

Beleef samen met Rob, Arno en Milan ‘The Day I Became an IRONMAN - The Movie’ en steun zo De Warmste Week. Meer info vind je op de website van Kinepolis.

Meerdere records voor 'Inside Out 2'

Karen Luiken-19 juni 2024 om 07:42

Hoewel ‘Inside Out 2’ pas vanaf vandaag in de Belgische zalen is te zien, draait-ie al een paar dagen in Amerika. En als we de cijfers daar mogen geloven, is de film absoluut de moeite waard. Het animatiepareltje heeft al meerdere records verbroken.

In het openingsweekend bracht ‘Inside Out 2’ maar liefst 176 miljoen dollar op in Amerikaanse bioscopen. Een dag later kwam daar nog eens 22,2 miljoen dollar bij. Kijken we naar alle landen waar de film al te zien was, dan spreken we van een totale opbrengst van 333 miljoen euro, wat goed is voor een plekje in de top 5 van meest succesvolle bioscoopfilms van 2024.

In ‘Inside Out 2’ keren we terug naar het hoofd van de kersverse tiener Riley, net op het moment dat het Hoofdkwartier een plotse sloop ondergaat om plaats te maken voor iets totaal onverwachts: de nieuwe emoties Onzekerheid, Jaloezie, Ennui en Verlegenheid! Samen met Plezier, Woede, Verdriet, Angst en Afkeer zijn dit emoties die perfect passen bij de tienerjaren.

Nieuwe trailer van 'Smile 2' gedeeld

Karen Luiken-19 juni 2024 om 07:19

Dacht je dat de eerste ‘Smile’-film eng was? Wacht maar tot je de tweede ziet. Een gloednieuwe trailer bewijst dat het vervolg minstens zo angstaanjagend zal zijn als zijn voorganger.

In ‘Smile 2’ draait het verhaal om de wereldwijde popsensatie Skye Riley, gespeeld door Naomi Scott. Als ze op het punt staat om aan een nieuwe wereldtournee te beginnen, begint ze steeds angstaanjagender en onverklaarbare gebeurtenissen te ervaren. Overweldigd door de toenemende verschrikkingen en de druk van roem, wordt Skye gedwongen haar duistere verleden onder ogen te zien om de controle over haar leven terug te krijgen voordat het uit de hand loopt.

‘Smile 2’ is vanaf 18 oktober in de bioscoop te zien.

Ontdek meer