Eerste namen line-up Balaton Sound bekend

Karen Luiken-05 december 2023 om 16:31

De komende editie van Heineken Balaton Sound wordt er eentje om nooit te vergeten. Hoe we dat nu al weten? De eerste namen van de line-up zijn aangekondigd en die zijn legendarisch!

De organisatie van het festival maakt vandaag bekend dat Paul Kalkbrenner, Marshmello, Timmy Trumpet, Lost Frequencies, James Hype, John Newman en Purple Disco Machine van 3 tot en met 6 juli afreizen naar het Balatonmeer in Hongarije. Hetzelfde geldt voor Nervo, Ben Nicky, Will Sparks, Nico Moreno, en Switch Disco.

Na de uitverkochte Early Birds gaan met deze eerste reeks namen ook de reguliere tickets in de verkoop. Er zijn kaartjes voor vier dagen, drie dagen of enkele dagtickets beschikbaar. Festivalgangers kunnen kiezen tussen een verblijf op de camping, glamping of hotel.

Meer informatie vind je hier.

Pommelien Thijs headliner Student Kick-Off

Karen Luiken-24 augustus 2024 om 11:44

Student Kick-Off belooft nóg leuker te worden. De organisatie heeft Pommelien Thijs weten te strikken als headliner van het evenement. Ook Bart Peeters treedt op.

De achttiende editie van Student Kick-Off vindt op zaterdag 25 september plaats op het Sint-Pietersplein en Sint-Amandplein in Gent. Voorgaande jaren kwamen er zo’n 30.000 studenten op af en dit jaar zal dat niet anders zijn.

Naast Pommelien Thijs en Bart Peeters treden ook onder anderen de Bromeo’s, Kids with Buns, Biezebaaze, Wies, Manuals, C-Track, Beau4, Zayna Esuo & D-urbanites op.

Het festival bestaat uit twee stages, waarvan één op het Sint-Pietersplein en één op het Sint-Amandplein. De tweede stage wordt gehost door TAGMAG. De line-up daarvan volgt op een later moment. We’ll keep you posted!

Wat begrijp je niet aan mannen/vrouwen?

Simon Smetryns-21 augustus 2024 om 14:44

Martijn trok naar Pukkelpop met de vraag: Wat begrijp je niet aan mannen/vrouwen?

Ontdek meer