Maxime Meiland gaat wéér verhuizen

Karen Luiken-05 oktober 2021 om 06:57

De verhuizingen van de familie Meiland zijn moeilijk bij te houden. Niet alleen Martien en Erica verwisselen vaker van woning dan een gemiddeld mens, ook dochter Maxime kan er wat van. Zij vertelt in de Nederlandse talkshow ‘Jinek’ dat ze kort na het kopen van haar eerste huis alweer gaat verkassen.

Het is nog niet zo lang geleden dat Maxime samen met haar vriend Leroy en dochtertje Claire een woning in Noordwijk kocht. Alles zag er tiptop uit: mooie spots, alles lekker strak en zelfs gouden kranen. Maar de familie is met de komst van kindje Vivé uitgebreid en dat zorgt volgens Maxime voor ruimtegebrek. “Het is toch iets te klein”, zegt ze over haar huidige stekkie. “Op een gegeven moment kwam er een ander huis te koop, en Vivé kwam natuurlijk. Toen dachten we: laten we het toch maar doen.”

Net als Maxime zijn ook haar ouders druk met het vinden van een nieuw plekje. Zij kochten in april een villa van 2,7 miljoen euro, maar hebben hun woning nu alweer te koop gezet. Ze zijn toe aan meer privacy en zoeken daarom iets nieuws. "Dit huis is gewoon te druk, elke dag staan de mensen voor de deur en zelfs van het hek trekken sommigen zich niets aan", aldus Martien.

Modeontwerper Thierry Mugler overleden

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:37

De Franse modeontwerper Thierry Mugler is afgelopen zondag overleden. Hij is 73 jaar geworden.

Het verdrietige nieuws is via Instagram bekendgemaakt door het team van de ontwerper. “We vinden het verschrikkelijk om aan te moeten kondigen dat Mr. Manfred Thierry Mugler op zondag 23 januari is overleden”, klinkt het. “Dat hij in vrede mag rusten.”

Thierry stopte in 2002 met designen, maar besloot in 2019 toch nog een uitzondering voor Kim Kardashian te maken. De jurk die zij droeg tijdens het Met Gala was door hem ontworpen.

Een andere klant was Beyoncé. Zij reageert net als veel andere sterren op het overlijden van Thierry. “Rust zacht”, schrijft ze.

Zien: Nora Gharib haalt twee 10'en in DWTS

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 06:51

Wie afgelopen zaterdag naar 'Dancing With The Stars' keek, zag hoe Nora Gharib met een passionele dans de eerste twee tienen binnenhaalde. De jury was lovend over haar dans met Adrián Baringa, haar vaste danspartner dit seizoen.

Nora vertelde voor de dans dat ze het moeilijk heeft om die passionele kant in haar naar voren te brengen. Aan de jury vertelde ze dat ze deze opdracht ook meer als een acteeropdracht zag, waardoor dat passionele er volledig doorkwam. En met goed resultaat, want voor de eerste keer in de geschiedenis van 'Dancing With The Stars' werden er twee tienen uitgedeeld!

Check haar passionele moves vanaf 03:27!

Ontdek meer