Maxime Meiland gaat wéér verhuizen

Karen Luiken-05 oktober 2021 om 06:57

De verhuizingen van de familie Meiland zijn moeilijk bij te houden. Niet alleen Martien en Erica verwisselen vaker van woning dan een gemiddeld mens, ook dochter Maxime kan er wat van. Zij vertelt in de Nederlandse talkshow ‘Jinek’ dat ze kort na het kopen van haar eerste huis alweer gaat verkassen.

Het is nog niet zo lang geleden dat Maxime samen met haar vriend Leroy en dochtertje Claire een woning in Noordwijk kocht. Alles zag er tiptop uit: mooie spots, alles lekker strak en zelfs gouden kranen. Maar de familie is met de komst van kindje Vivé uitgebreid en dat zorgt volgens Maxime voor ruimtegebrek. “Het is toch iets te klein”, zegt ze over haar huidige stekkie. “Op een gegeven moment kwam er een ander huis te koop, en Vivé kwam natuurlijk. Toen dachten we: laten we het toch maar doen.”

Net als Maxime zijn ook haar ouders druk met het vinden van een nieuw plekje. Zij kochten in april een villa van 2,7 miljoen euro, maar hebben hun woning nu alweer te koop gezet. Ze zijn toe aan meer privacy en zoeken daarom iets nieuws. "Dit huis is gewoon te druk, elke dag staan de mensen voor de deur en zelfs van het hek trekken sommigen zich niets aan", aldus Martien.

'Little Mix gaat uit elkaar'

Karen Luiken-17 oktober 2021 om 10:46

Little Mix gaat naar verluidt uit elkaar. The Sun meldt dat de meidengroep volgende maand bekend zal maken dat ze ermee stoppen. De zangeressen zouden allemaal solo willen gaan.

Bronnen melden volgens de nieuwssite weten dat ze hun splitsing medio november formeel aan zullen kondigen. “Er is veel gespeculeerd over de toekomst van Little Mix, maar het is nu heel duidelijk dat het einde van de weg bereikt is”, aldus een insider. “Er is een datum vastgesteld om het nieuws bekend te maken. De komende tour wordt een afscheid van hun fans.”

Perrie Edwards, Jade Thirlwall en Leigh-Anne Pinnock werden in 2011 bij het programma ‘X Factor’ bij elkaar gezet en vormen sindsdien Little Mix. Jesy Nelson zat lange tijd ook bij de groep, maar besloot in december vorig jaar al te stoppen.

EOTB-ster Sharon stelt dochtertje voor met nieuwe foto

Karen Luiken-16 oktober 2021 om 08:03

Fans van Sharon Ipema krijgen langzaam maar zeker steeds meer te weten over haar pasgeboren baby. Nadat de ‘Ex On The Beach’-ster eerder deze week beviel van een dochtertje en niet veel later haar naam onthulde, deelt ze nu een eerste foto van de kleine spruit.

“Mijn lieve kleine meisje, wat ben je mooi en wat hou ik nu al veel van jou”, aldus moeder Sharon bij het beeld. “May you always know my little one you were whised for, longed for, prayed for and wanted. I love you.”

Het meisje kwam op 11 oktober ter wereld en kreeg de naam Zaya. Fans die benieuwd zijn naar meer details over de zwangerschap van Sharon, kunnen binnenkort naar ‘A Star is Born’ kijken. Daarin worden verschillende bekende en zwangere ouders gevolgd tijdens hun reis richting het moeder- of vaderschap. Sharon Ipema is één van de deelnemers.

'A Star is Born' is vanaf 27 oktober te zien bij Videoland.

Ontdek meer