Lenny Kravitz is laatste headliner Rock Werchter

Karen Luiken-30 november 2023 om 15:03

Lenny Kravitz komt naar de aankomende editie van Rock Werchter. De uit New York afkomstige zanger is geboekt als vierde en laatste headliner.

De organisatie van het festival maakt bekend dat Lenny Kravitz op donderdag 4 juli de mainstage van Rock Werchter beklimt. Eerder werd al bekendgemaakt dat Måneskin de headliner van vrijdag 5 juli is, Dua Lipa die van zaterdag 6 juli en de Foo Fighters die van zondag 7 juli. Andere artiesten die op de line-up van het festival prijken, zijn onder anderen Sum 41, Yungblud, Avril Lavinge en Snow Patrol.

Kaartjes voor Rock Werchter gaan vrijdag 1 december om 10.00 uur in de verkoop.

Nog nooit zoveel luisteraars voor One Direction

Karen Luiken-21 oktober 2024 om 06:43

Sinds het overlijden van Liam Payne hebben er nog nooit zoveel mensen naar One Direction geluisterd. Muziekwebsite Comlpex meldt dat de band op de dag na de plotselinge dood van Liam het hoogste aantal luisteraars op één dag heeft behaald.

De muziek van One Direction werd op donderdag 17 oktober maar liefst 57,5 miljoen keer beluisterd. Ook staat de band, die in 2015 een pauze voor onbepaalde tijd aankondigde zodat alle leden solo konden gaan, volgens Forbes bovenaan de hitlijsten van de Britse tak van Spotify.

Afgelopen woensdag stierf Liam na een val van een balkon in Argentinië. De politie gaat er na onderzoek vanuit dat de zanger zelf van het balkon is gesprongen. Hij werd slechts 31 jaar.

Martin Garrix (wederom) populairste dj van de wereld

Karen Luiken-20 oktober 2024 om 15:07

Martin Garrix is door DJ Mag uitgeroepen tot de populairste dj ter wereld. Een titel die hij niet voor het eerst krijgt; het is dit jaar al de vijfde keer.

Martijn Gerritsen, zoals de dj echt het, werd in 2016 voor het eerst gekroond tot populairste dj van de wereld. In de twee jaren die volgden gebeurde hetzelfde, en ook in 2022 kreeg hij deze titel. Vorig jaar kwam hij op de derde plek terecht en moest hij zijn troon afstaan aan David Guetta, maar dit jaar pakt hij hem dus weer af.

Met de nieuwe benoeming heeft Martin Garrix een nieuw record in handen. Hij is nu degene die het vaakst is gekroond tot meest populaire dj van de wereld. Voorheen was dat record in handen van Armin van Buuren.

Ontdek meer