Lenny Kravitz is laatste headliner Rock Werchter

Karen Luiken-30 november 2023 om 15:03

Lenny Kravitz komt naar de aankomende editie van Rock Werchter. De uit New York afkomstige zanger is geboekt als vierde en laatste headliner.

De organisatie van het festival maakt bekend dat Lenny Kravitz op donderdag 4 juli de mainstage van Rock Werchter beklimt. Eerder werd al bekendgemaakt dat Måneskin de headliner van vrijdag 5 juli is, Dua Lipa die van zaterdag 6 juli en de Foo Fighters die van zondag 7 juli. Andere artiesten die op de line-up van het festival prijken, zijn onder anderen Sum 41, Yungblud, Avril Lavinge en Snow Patrol.

Kaartjes voor Rock Werchter gaan vrijdag 1 december om 10.00 uur in de verkoop.

WIN: (VIP-)tickets voor Dance D-Vision

Chelsy Vanlerberghe-22 juli 2024 om 12:40

Klaar voor Dance D-Vision? TAGMAG maakt het nóg beter met een kans om in VIP-stijl te genieten van het festival. We geven maar liefst 10 duo VIP-tickets weg! Daarnaast geven we nog een hele hoop combitickets en zaterdagtickets weg.

Dance D-Vision vindt plaats op 2 en 3 augustus in Zottegem. Dit festival is dé plek om om je zomer een boost te geven. Met een line-up van 82 artiesten, waaronder grote namen zoals Regi, Jaap Reesema, Michael Amani, 5NAPBACK, Bart Kaëll, 2 Fabiola en Belle Perez, is er voor ieder wat wils.

Dance D-Vision staat bekend om zijn diversiteit in muziek. Van urban en hardstyle tot 90's en techno. Of is après-ski eerder iets voor jou? Elk podium heeft zijn unieke sfeer en stijl. Nieuw dit jaar is het EGMONDO-podium, waar lokaal talent hun skills laat zien.

En natuurlijk: onze eigen TAGMAG-stage op zaterdag 3 augustus! Dit wordt dé place to be. DJ’s als 5NAPBACK, Michael Amani en meer zorgen voor de beste beats. Het enige wat jij moet doen? Losgaan!

Als de zon ondergaat, wordt het festivalterrein omgetoverd tot een magisch lichtparadijs. Denk aan lasers, vuurwerk en confetti.

Wil jij erbij zijn? Hier is je kans! Vul snel het onderstaande formulier in en wie weet zien we je daar!

Liever toch zeker van je ticket? Hier kan je er nog kopen.

Benson Boone komt naar Vorst Nationaal

Chelsy Vanlerberghe-19 juli 2024 om 17:01

Er gebeuren 'Beautiful Things' voor Benson Boone, want nog geen twee maanden na zijn hopeloos uitverkochte show in Trix, mag hij al een nieuw concert op Belgische bodem aankondigen. Op zaterdag 2 november staat de Amerikaanse singer-songwriter namelijk in Vorst Nationaal in Brussel!

Tickets voor zijn show in Trix waren binnen de minuut uitverkocht. De keuze om snel nog eens terug te keren naar België, en deze keer in een veel grotere zaal, was dus snel gemaakt voor de zanger.

Tickets zijn beschikbaar vanaf donderdag 25 juli om 10u via livenation.be en kosten €57.01 - €51.40 - €45.80, inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage.

Ontdek meer