'Black Widow' vanaf morgen gratis te streamen op Disney+!

Dieter Blarinckx-05 oktober 2021 om 06:56

Fantastisch nieuws voor de Marvelfanaten onder jullie, want Disney en Marvel hebben bekendgemaakt dat je vanaf morgen 'Black Widow' gratis kan streamen via Disney+!

Dat leuke nieuws volgt vrij snel nadat bekend werd gemaakt dat hoofdrolspeelster Scarlett Johansson en Disney terug tot een akkoord gekomen zijn. De twee partijen lagen even in de clinch nadat Johansson hen voor de rechtbank trok door de misgelopen winst van 'Black Widow'.

De film is tot op vandaag te streamen via Disney's streamingsdienst tegen een extra betaling. Maar dat vervalt dus morgen, waardoor je 'm gewoon gratis kan bekijken!

'Black Widow', vanaf morgen gratis op Disney+!

Kes Bakker met de cast van 'De Slag Om De Schelde' (nu op Netflix)

Simon Smetryns-17 oktober 2021 om 11:27

'De Slag Om De Schelde' is nu te zien op Netflix. Kes Bakker sprak de jonge cast in Antwerpen.

Zien: nieuwe trailer ‘The Batman’

Dieter Blarinckx-17 oktober 2021 om 10:43

Gisteren werd tijdens het FanDome-event van DC een nieuwe trailer gedropt van ‘The Batman’! In deze nieuwe verfilming van de iconische superheld, kruipt niemand minder dan Robert Pattinson in de huid van de Batman.

Het verhaal speelt zich af in 'year two'. In de comics van DC is dat het tweede jaar waarin Batman actief is als gemaskerde superheld, die druk bezig is met het beschermen van de bewoners van Gotham City. Bruce Wayne heeft wel al het vertrouwen van de bewoners van Gotham City, maar moet nog altijd wennen aan het vechten tegen superschurken.

De langverwachte film zal vanaf maart te zien zijn in de bioscoop. Maar dat is nog niet alles, naast de film heeft Warner Bros ook twee spin-off series aangekondigd, die later te streamen zullen zijn via HBO Max.

Check hieronder de trailer:

Ontdek meer