Enzo Knol wordt papa

Karen Luiken-29 november 2023 om 15:46

Enzo Knol gaat een nieuw leven tegemoet. De YouTuber en zijn vriendin Myron Koops zijn in verwachting van hun eerste kindje.

Het nieuws wordt bekendgemaakt via Instagram. “We hebben de afgelopen tijd een geheimpje bewaard”, schrijft het koppel bij een foto. “Wat zijn we blij en trots, wij worden papa en mama!”

Het is nog niet bekend welk geslacht het kindje heeft en wanneer de kleine spruit verwacht wordt.

Hugh Grant deelt details over vierde 'Bridget Jones'-film

Karen Luiken-28 april 2024 om 08:59

De langverwachte vierde ‘Bridget Jones’-film ‘Mad About the Boy’ zal voor zowel een lach als traan op je gezicht zorgen. Dat verklapt Hugh Grant, die voor het project terugkeert voor zijn vertrouwde rol als Daniel Cleaver.

De film is gebaseerd op de gelijknamige roman van de Engelse auteur Helen Fielding. Renée Zellweger speelt zoals gewoonlijk de hoofdrol. “Het wordt zowel ontroerend als grappig”, zegt Hugh Grant. “Het verhaal is deels gebaseerd op de ervaringen van Helen Fielding toen ze twee kinderen alleen opvoedde nadat haar man stierf. Bridget voedt in de film twee kinderen op terwijl ze zich afvraagt of ze ooit weer moet gaan daten. Het is een heel goed script.”

‘Bridget Jones: Mad About the Boy’ verschijnt op 14 februari 2025 in de bioscoop. Naast Renée Zellweger en Hugh Grant speelt ook Emma Thompson een hoofdrol. Andere rollen zijn weggelegd voor de nieuwe castleden Chiwetel Ejiofor en Leo Woodall.

Drie nieuwe gezichten in tweede seizoen 'XO, Kitty'

Karen Luiken-28 april 2024 om 08:52

Dubbel goed nieuws over ‘XO, Kitty’. Makers van de spin-off van ‘To All The Boys’ laten weten dat de productie van het langverwachte tweede seizoen van start is gegaan. Maar dat niet alleen: er worden ook drie gloednieuwe gezichten aan de cast toegevoegd.

De drie nieuwe acteurs zijn Audrey Huynh, Joshua Lee en Sasha Bhasin. Zij voegen zich bij Anna Cathcart (Kitty), Minyeong Choi (Dae), Gia Kim (Yuri), San Heon Lee (Min Ho), Anthony Keyvan (Quincy), Regan Aliyan (Juliana), Peter Thurnwald (Alex) en Jocelyn Shelfo (Madison).

‘XO, Kitty’ gaat over Kitty Song Covey, die alles over de liefde denkt te weten. Maar wanneer ze verre reizen moet maken om haar langeafstandsvriendje te kunnen zien, komt ze er al snel achter dat ze het flink mis heeft.

Ontdek meer