Famke Louise en Denzel krijgen eigen realityshow

Karen Luiken-05 oktober 2021 om 05:05

Het zijn spannende tijden voor Famke Louise en Denzel Slager. De lovebirds verwachten hun eerste kindje samen en bereiden zich dus hard voor op het komende ouderschap. Benieuwd hoe dat eraan toe gaat? Dan hebben we goed nieuws. Het koppel wordt namelijk gevolgd voor een nieuwe realityshow.

In ‘Famke & Denzel’ krijgen fans een uniek en exclusief kijkje in het dagelijkse leven van het stel. Zo nemen ze kijkers mee naar echo’s, op vakantie en met een beetje geluk zelfs bij de bevalling. We zien happy moments, emotionele en heftige. Kortom: alles wat Famke en Denzel als soon to be parents meemaken, wordt op beeld vastgelegd.

Dat het stel een kindje verwacht, werd in augustus aangekondigd, kort nadat Famke en Denzel bekendmaakten een setje te vormen.

EOTB-ster Sharon stelt dochtertje voor met nieuwe foto

Karen Luiken-16 oktober 2021 om 08:03

Fans van Sharon Ipema krijgen langzaam maar zeker steeds meer te weten over haar pasgeboren baby. Nadat de ‘Ex On The Beach’-ster eerder deze week beviel van een dochtertje en niet veel later haar naam onthulde, deelt ze nu een eerste foto van de kleine spruit.

“Mijn lieve kleine meisje, wat ben je mooi en wat hou ik nu al veel van jou”, aldus moeder Sharon bij het beeld. “May you always know my little one you were whised for, longed for, prayed for and wanted. I love you.”

Het meisje kwam op 11 oktober ter wereld en kreeg de naam Zaya. Fans die benieuwd zijn naar meer details over de zwangerschap van Sharon, kunnen binnenkort naar ‘A Star is Born’ kijken. Daarin worden verschillende bekende en zwangere ouders gevolgd tijdens hun reis richting het moeder- of vaderschap. Sharon Ipema is één van de deelnemers.

'A Star is Born' is vanaf 27 oktober te zien bij Videoland.

Terrortwin Sharon maakt naam dochtertje bekend

Karen Luiken-14 oktober 2021 om 06:58

Sharon Ipema is deze week voor het eerst moeder geworden van een dochtertje. De naam hield de ‘Ex On The Beach’-ster nog even geheim, maar ook die is inmiddels bekend.

Het kleine meisje heeft de naam Zaya gekregen en zag op 11 oktober het levenslicht. Dat blijkt uit een bericht dat Sharon op Instagram heeft geplaatst. “Onze dochter Zaya is geboren! Ze weegt 3260 gram en is 47 centimeter lang. Ik heb te veel berichtjes om ze allemaal te kunnen beantwoorden, maar ik wil iedereen super erg bedanken.”

Sharon heeft haar volgers tijdens haar zwangerschap regelmatig updates gegeven. Ze deelde foto’s van haar buik en maakte het geslacht bekend. Wie benieuwd is naar meer, kan binnenkort naar ‘A Star is Born’ kijken. In die nieuwe realityserie wordt de zwangere Sharon gevolgd tijdens haar reis richting het moederschap.

Ontdek meer