Dit is wanneer derde 'Avatar'-film verschijnt

Karen Luiken-29 november 2023 om 09:36

Het duurt nog even voor het zover is, maar je kunt nu al uitkijken naar de kerst van 2025. In die periode komt namelijk de derde ‘Avatar’-film uit, laat regisseur James Cameron weten.

De regisseur zegt in een interview met de publieke omroep ‘TV New Zealand’ dat ze druk bezig zijn met de voorbereidingen van de nieuwe film. “We zitten in een zeer hectische postproductie die twee jaar duurt. De film komt rond kerst 2025”, aldus James Cameron.

In de derde film wordt een nieuwe clan geïntroduceerd die de donkere kant van de Na’vi laat zien. “De derde ‘Avatar’ zal andere culturen verkennen dan die ik al heb laten zien”, zei regisseur James Cameron eerder Variety. “Ik wil de Na’vi vanuit een andere hoek laten zien, omdat ik tot nu toe alleen hun goede kanten heb getoond.”

Naast een derde film wordt er ook al gesproken over een vierde en vijfde deel. Die zouden in 2029 en 2031 op het witte doek moeten verschijnen.

TAGMAG

Ronahi emotioneel in 'Big Brother' na bericht van thuisfront

Karen Luiken-28 februari 2024 om 17:37

De ‘Big Brother’-bewoners hebben wekenlang alleen elkaar. Ze zijn compleet afgesloten van de buitenwereld en ontvangen slechts af en toe – héél af en toe – een bericht van het thuisfront. Dat laatste is ook nu het geval. Als Ronahi een foto van haar familie en vrienden in haar handen krijgt, barst ze in tranen uit. "Ik en mijn man waren nooit langer dan een week apart, dus het doet veel om hem weer te zien”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

'Big Brother'-deelneemster Doriana reageert op vertrek

Karen Luiken-28 februari 2024 om 08:10

Doriana heeft afgelopen zaterdag het ‘Big Brother’-huis moeten verlaten. In een reactie op Instagram blikt ze terug op de mooie tijd en bedankt ze alle fans die haar hebben gesteund tijdens haar avontuur.

“Ik heb van elke seconde genoten en ik heb vrienden voor het leven gemaakt”, schrijft Doriana bij een reeks foto’s uit de ‘Big Brother’-villa. Maar het was niet alleen maar rozengeur en maneschijn. De blondine heeft sinds haar thuiskomst haatreacties voorbij zien komen en reageert daar nu subtiel op. “Ik wil jullie er graag aan herinneren dat dit een SPEL is. Naast het spel zijn alle bewoners lieve, leuke en oprechte mensen. Dus wees dan ook alsjeblieft lief naar elkaar.”

De persoon die Doriana het meeste mist, is Rohani. Maar ook de scheetgeuren van Tyron, Randy en Basiri worden volgens haar gemist. “Als laatste wil ik ook nog even zeggen dat al jullie lieve berichtjes mij zo veel steun hebben gegeven. Ik lees ze allemaal! Wees positief, dankbaar en geniet elke dag van het leven.”

Ontdek meer