Deze (kerst)pareltjes komen in december naar Disney+

Karen Luiken-27 november 2023 om 15:17- Foto:

Photo by Thibault Penin on Unsplash

Disney+ is dé place to be als je op zoek bent naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Iedere maand verzorgt de streamingsdienst een nieuwe lading titels en in december zal dat natuurlijk niet anders zijn. Dit zijn de highlights van komende maand.

Doctor Who Specials (2 en 9 december)

Afgelopen herfst kondigden Disney Branded Television en de BBC aan dat ze de krachten hebben gebundeld om de door fans geliefde serie 'Doctor Who' naar een wereldwijd publiek te brengen. Drie nieuwe specials ter ere van de 60e verjaardag van de serie komen werelwijd naar Disney+, behalve in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, waar de specials op de BBC te zien zullen zijn. In de drie specials, getiteld 'The Star Beast' (beschikbaar vanaf 25 november), 'Wild Blue Yonder' (beschikbaar vanaf 2 december) en 'The Giggle' (beschikbaar vanaf 9 december) komen de Veertiende Doctor (David Tennant) en Donna Temple-Noble (Catherine Tate) oog in oog te staan met hun meest angstaanjagende vijand tot nu toe: de Toymaker (gespeeld door Neil Patrick Harris in zijn debuut in "Doctor Who").

Theater Camp - 6 december

Ben Platt en Molly Gordon schitteren in de originele komedie 'Theater Camp' als Amos en Rebecca-Diane – levenslange beste vrienden en toneelleerkrachten op een verwaarloosd kamp in de staat New York. Nadat de ontembare en geliefde oprichtster van het kamp in een coma raakt, moet het excentrieke personeel samen met haar onwetende "crypto-bro"-zoon het acteerparadijs overeind houden.

Indiana Jones and the Dial of Destiny - 15 december

Harrison Ford keert terug als de legendarische archeoloog in dit langverwachte laatste deel van de iconische franchise - een groots en spannend filmavontuur.

Percy Jackson and the Olympians - 20 december

Percy Jackson is op een gevaarlijke queeste. Om de bliksemschicht van Zeus terug te halen en een oorlog te voorkomen, moet hij dwars door Amerika reizen, monsters ontlopen en goden te slim af zijn. Dankzij de hulp van zijn vrienden Annabeth en Grover, leidt Percy’s reis hem naar het antwoord op de vraag hoe hij erbij kan horen in een wereld waarin hij zich niet op zijn plaats voelt en waartoe hij voorbestemd is.

BTS Monuments: Beyond the Star - 20 december

Met nooit eerder vertoonde interviews, optredens en momenten achter de schermen met RM, Jin, SUGA, j-hope, Jimin, V en Jung Kook, neemt "BTS Monuments: Beyond The Star" het publiek mee op een diepgaande reis doorheen de 10-jarige carrière van de band en voor het eerst hun hoogte- en dieptepunten belicht in een pakkend docuserieformat.

En verder...

 • Ad Astra – 1 december
 • The Shepherd – 1 december
 • Leven van een Loser: Kerst Geen Paniek – 8 december
 • A Christmas Carol – 13 december
 • Dragons of Wonderhatch – 20 december
 • What if...? – 22 december
 • Behind the Attraction, seizoen 2 – 27 december
 • American Dad, seizoen 19 – 27 december

Ontdek meer

Celebrate with us!

Deze celebs verjaren binnenkort!

 • 25/06 DJ Hakim Chatar
 • 26/06 Ariana Grande
 • 26/06 Jennette McCurdy
 • 28/06 Megan Desaever
 • 28/06 Rob Dyrdek
#TAGMAGcelebrates
Follow us!
#TAGMAGfriends