Disney+ deelt officiële trailer van docureeks BTS

Karen Luiken-26 november 2023 om 08:20

Het is een week vol goed nieuws voor fans van BTS. Een paar dagen nadat we te horen kregen dat de docureeks ‘BTS Monuments: Beyond The Star’ op 20 december naar Disney+ komt, worden we nu verrast met een officiële teaser van de reeks.

De docuserie bestaat uit acht delen en gaat in op hoogte- en dieptepunten uit de 10-jarige carrière van BTS. Er komen nooit eerder vertoonde interviews voorbij, optredens en momenten behind te scenes.

Alle leden – Jin, J-hope, Jimin, RM, SUGA, Jung Kook en V - maken hun opwachting. In de teaser is onder andere te zien hoe de heren vissen, sporten, muziek maken en genieten van een dagje op het strand.

De eerste twee afleveringen van ‘BTS Monuments: Beyond The Star’ zijn vanaf 20 december te zien. Daarna volgen er elke week twee nieuwe afleveringen.

TAGMAG

Ronahi emotioneel in 'Big Brother' na bericht van thuisfront

Karen Luiken-28 februari 2024 om 17:37

De ‘Big Brother’-bewoners hebben wekenlang alleen elkaar. Ze zijn compleet afgesloten van de buitenwereld en ontvangen slechts af en toe – héél af en toe – een bericht van het thuisfront. Dat laatste is ook nu het geval. Als Ronahi een foto van haar familie en vrienden in haar handen krijgt, barst ze in tranen uit. "Ik en mijn man waren nooit langer dan een week apart, dus het doet veel om hem weer te zien”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

'Big Brother'-deelneemster Doriana reageert op vertrek

Karen Luiken-28 februari 2024 om 08:10

Doriana heeft afgelopen zaterdag het ‘Big Brother’-huis moeten verlaten. In een reactie op Instagram blikt ze terug op de mooie tijd en bedankt ze alle fans die haar hebben gesteund tijdens haar avontuur.

“Ik heb van elke seconde genoten en ik heb vrienden voor het leven gemaakt”, schrijft Doriana bij een reeks foto’s uit de ‘Big Brother’-villa. Maar het was niet alleen maar rozengeur en maneschijn. De blondine heeft sinds haar thuiskomst haatreacties voorbij zien komen en reageert daar nu subtiel op. “Ik wil jullie er graag aan herinneren dat dit een SPEL is. Naast het spel zijn alle bewoners lieve, leuke en oprechte mensen. Dus wees dan ook alsjeblieft lief naar elkaar.”

De persoon die Doriana het meeste mist, is Rohani. Maar ook de scheetgeuren van Tyron, Randy en Basiri worden volgens haar gemist. “Als laatste wil ik ook nog even zeggen dat al jullie lieve berichtjes mij zo veel steun hebben gegeven. Ik lees ze allemaal! Wees positief, dankbaar en geniet elke dag van het leven.”

Ontdek meer