Dimitri Vegas binnenkort te zien in nieuwe horrorkomedie

Karen Luiken-23 november 2023 om 14:26

Dimitri Vegas heeft een bijzonder project lopen. De dj van Belgische bodem is binnenkort te zien in ‘It’s a Wonderful Knife’, een horrorkomedie die vanaf 20 december in de Vlaamse bioscopen te zien is.

‘It’s a Wonderful Knife’ is een horrorkomedie die draait om het leven van Winnie Carruthers. Een jaar nadat Winnie op kerstavond haar broer én stad heeft gered van de psychopathische burgemeester Waters, voelt ze zich diep ongelukkig. Haar allerbeste vriendin kon ze namelijk niet redden en het lijkt alsof niemand écht begrijpt wat er werkelijk is gebeurd.

Wanneer Winnie vervolgens wenst dat ze nooit geboren was, belandt ze in een parallel universum waar niemand haar nog kent. In deze alternatieve realiteit beseft ze al snel dat de situatie veel erger is. De moordlustige maniak is namelijk nog op vrije voeten en terroriseert de inwoners nog steeds op gruwelijke wijze. Winnie besluit alles op alles te zetten om hem te verslaan en terug te gaan naar haar eigen wereld.

De hoofdrol wordt gespeeld door Justin Long. Dimitri Vegas speelt een bijrol.

TAGMAG

Ronahi emotioneel in 'Big Brother' na bericht van thuisfront

Karen Luiken-28 februari 2024 om 17:37

De ‘Big Brother’-bewoners hebben wekenlang alleen elkaar. Ze zijn compleet afgesloten van de buitenwereld en ontvangen slechts af en toe – héél af en toe – een bericht van het thuisfront. Dat laatste is ook nu het geval. Als Ronahi een foto van haar familie en vrienden in haar handen krijgt, barst ze in tranen uit. "Ik en mijn man waren nooit langer dan een week apart, dus het doet veel om hem weer te zien”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

'Big Brother'-deelneemster Doriana reageert op vertrek

Karen Luiken-28 februari 2024 om 08:10

Doriana heeft afgelopen zaterdag het ‘Big Brother’-huis moeten verlaten. In een reactie op Instagram blikt ze terug op de mooie tijd en bedankt ze alle fans die haar hebben gesteund tijdens haar avontuur.

“Ik heb van elke seconde genoten en ik heb vrienden voor het leven gemaakt”, schrijft Doriana bij een reeks foto’s uit de ‘Big Brother’-villa. Maar het was niet alleen maar rozengeur en maneschijn. De blondine heeft sinds haar thuiskomst haatreacties voorbij zien komen en reageert daar nu subtiel op. “Ik wil jullie er graag aan herinneren dat dit een SPEL is. Naast het spel zijn alle bewoners lieve, leuke en oprechte mensen. Dus wees dan ook alsjeblieft lief naar elkaar.”

De persoon die Doriana het meeste mist, is Rohani. Maar ook de scheetgeuren van Tyron, Randy en Basiri worden volgens haar gemist. “Als laatste wil ik ook nog even zeggen dat al jullie lieve berichtjes mij zo veel steun hebben gegeven. Ik lees ze allemaal! Wees positief, dankbaar en geniet elke dag van het leven.”

Ontdek meer