Jenna Ortega maakt geen comeback in zevende 'Scream'-film

Karen Luiken-23 november 2023 om 07:57

Jenna Ortega keert hoogstwaarschijnlijk niet terug in de zevende ‘Scream’-film. Volgens Deadline heeft ze het te druk met ‘Wednesday’.

De opnames van het tweede seizoen van ‘Wednesday’ gaan in april van start. Jenna moet daarvoor naar Ierland en bovendien moet ze daarnaast ook nog opnames afronden van de film ‘Beetlejuice 2’. Hoewel het nog niet bekend is wanneer de zevende ‘Scream’-film in productie gaat, lijkt een derde project niet in haar agenda te passen.

Eerder deze week werd bekend dat Melissa Barrera is ontslagen door de producent van ‘Scream’, nadat ze berichten over de oorlog in Gaza op social media plaatste. Melissa speelde de zus van Jenna in ‘Scream VI’. Dat Jenna niet terugkeert naar de set van 'Scream', zou niks met het ontslag van Melissa te maken hebben.

Dit zijn de eerste beelden van nieuw seizoen EOTB

Karen Luiken-29 februari 2024 om 07:44

‘Ex On The Beach: Double Dutch’ keert terug met een nieuw seizoen vol liefde, drama en lust. Op 7 april wordt de eerste aflevering uitgezonden. En dít is wat je daarvan mag verwachten. Er is een teaser gedeeld!

Als we MTV mogen geloven, wordt het ‘een onstuimig seizoen waar drama en emoties tot ongekende hoogtes stijgen bij elke nieuwe ex die het strand betreedt’. Het gaat dit keer om een all stars-seizoen, wat betekent dat er voornamelijk oud-deelnemers mee zullen doen. Het programma trapt af met oud-gedienden Maxim, Luca, Ivory, Elias, Ayleen, Michelle, Shirley en Yara-Nour.

Het tiende seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ is vanaf 7 april wekelijks om 22:00 uur te zien op MTV en vanaf 9 april wekelijks bij Streamz.

Ronahi emotioneel in 'Big Brother' na bericht van thuisfront

Karen Luiken-28 februari 2024 om 17:37

De ‘Big Brother’-bewoners hebben wekenlang alleen elkaar. Ze zijn compleet afgesloten van de buitenwereld en ontvangen slechts af en toe – héél af en toe – een bericht van het thuisfront. Dat laatste is ook nu het geval. Als Ronahi een foto van haar familie en vrienden in haar handen krijgt, barst ze in tranen uit. "Ik en mijn man waren nooit langer dan een week apart, dus het doet veel om hem weer te zien”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

Ontdek meer