Dit ‘Love is Blind’-koppel krijgt een kindje

Karen Luiken-22 november 2023 om 06:21

Er is een ‘Love is Blind’-baby onderweg. Zack Goytowski en Bliss Poureetezadi verwachten een kindje samen. Dat heeft het koppel uit het vierde seizoen van de realityshow bekendgemaakt in een gesprek met People.

“Het is heel spannend, maar ik vind het zoiets moois”, zegt Bliss over de komst van hun kindje. “Baby’s zijn wonderen en zegeningen, en ik denk dat we heel open zijn geweest door onze reis en relatie met de wereld te delen. Dit is onze volgende grote stap.”

De kleine spruit wordt in het voorjaar verwacht. “Ik ben heel blij en hoop dat het andere mensen vreugde brengt. Het heeft ons in ieder geval heel veel vreugde gebracht.”

De realityster vertelt dat zij en Zack er een paar maanden geleden achter kwamen dat ze ouders worden. “We hebben dit gepland. We hebben het actief geprobeerd, maar toch was het een verrassing. Ik voelde me een beetje misselijk en deed in mijn eentje een test omdat ik Zack wilde verrassen als het eenmaal zover was. Ik kwam er in de vroege ochtend achter toen Zack nog sliep en schrok me kapot. Het was een van de meest surrealistische momenten uit mijn leven.”

TAGMAG

Ronahi emotioneel in 'Big Brother' na bericht van thuisfront

Karen Luiken-28 februari 2024 om 17:37

De ‘Big Brother’-bewoners hebben wekenlang alleen elkaar. Ze zijn compleet afgesloten van de buitenwereld en ontvangen slechts af en toe – héél af en toe – een bericht van het thuisfront. Dat laatste is ook nu het geval. Als Ronahi een foto van haar familie en vrienden in haar handen krijgt, barst ze in tranen uit. "Ik en mijn man waren nooit langer dan een week apart, dus het doet veel om hem weer te zien”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

'Big Brother'-deelneemster Doriana reageert op vertrek

Karen Luiken-28 februari 2024 om 08:10

Doriana heeft afgelopen zaterdag het ‘Big Brother’-huis moeten verlaten. In een reactie op Instagram blikt ze terug op de mooie tijd en bedankt ze alle fans die haar hebben gesteund tijdens haar avontuur.

“Ik heb van elke seconde genoten en ik heb vrienden voor het leven gemaakt”, schrijft Doriana bij een reeks foto’s uit de ‘Big Brother’-villa. Maar het was niet alleen maar rozengeur en maneschijn. De blondine heeft sinds haar thuiskomst haatreacties voorbij zien komen en reageert daar nu subtiel op. “Ik wil jullie er graag aan herinneren dat dit een SPEL is. Naast het spel zijn alle bewoners lieve, leuke en oprechte mensen. Dus wees dan ook alsjeblieft lief naar elkaar.”

De persoon die Doriana het meeste mist, is Rohani. Maar ook de scheetgeuren van Tyron, Randy en Basiri worden volgens haar gemist. “Als laatste wil ik ook nog even zeggen dat al jullie lieve berichtjes mij zo veel steun hebben gegeven. Ik lees ze allemaal! Wees positief, dankbaar en geniet elke dag van het leven.”

Ontdek meer