Kim Kardashian pakt hoofdrol in comedyfilm

Karen Luiken-21 november 2023 om 07:38

Kim Kardashian laat zich binnenkort van een andere kant zien. De realityster heeft volgens Deadline een hoofdrol te pakken in de aankomende comedy ‘The 5th Wheel’

Het is de eerste keer dat Kim een grote rol in een film speelt, maar niet de eerste keer dat ze acteert. Ze was ook al te zien in het meest recente seizoen van ‘American Horror Story’, waarin ze een publicist genaamd Siobhan speelt. Verder maakte ze ook haar opwachting in ‘Ocean’s Eight’ en leende ze haar stem uit voor de twee ‘Paw Patrol’-animatiefilms.

Het is nog niet bekend waar en wanneer ‘The 5th Wheel’ te zien zal zijn. Maar de interesse is in ieder geval groot; maar liefst vijf filmstudio’s zijn geïnteresseerd in het project.

Ariana Grande deelt teaser nieuwe muziekvideo

Chelsy Vanlerberghe-28 mei 2024 om 07:32

Nieuwe music video van Ariana Grande? Yes please! De popster heeft een teaser gedeeld op Instagram waarin we een voorproefje krijgen van de nieuwe video voor 'The Boy Is Mine', een nummer van haar nieuwste album 'Eternal Sunshine'.

In de 10-seconden durende clip draait een man een kraan open en duikt hij met zijn gezicht in de gootsteen, terwijl een griezelige hand met klauwen de deur openmaakt. De volledige video verschijnt op 7 juni. Eerder dit jaar kwamen al video's uit voor 'We Can’t Be Friends (Wait for Your Love)' en 'Yes, And?' De video van 'We Can’t Be Friends (Wait for Your Love)' heeft verwijzingen naar de film Eternal Sunshine of the Spotless Mind, waarin Grande's personage herinneringen aan haar ex wist. De teaser van “The Boy is Mine” is echter wat donkerder.

'The Boy is Mine', dat online geruchten over haar relatie met Ethan Slater aanwakkerde, deelt de naam met het bekende nummer van Brandy en Monica uit 1998. In een interview met Zane Lowe zei Grande dat ze altijd al die hit wilde heruitvinden.

Joost Klein eist meer getuigen in zaak songfestival

Karen Luiken-28 mei 2024 om 07:20

Joost Klein eist dat er meer Nederlandse getuigen worden gehoord in de zaak rondom het songfestival. De Nederlandse zanger zou eigenlijk begin juni voor de Zweedse rechter moeten verschijnen, maar door zijn verzoek moet de zaak nu worden uitgesteld.

Naast het horen van meer getuigen hebben Joost en zijn advocaat ook nog een andere eis. Ze willen dat de verhoren niet in Zweden, maar in Nederland plaatsvinden. Het kan maanden duren voor zo’n verzoek geaccepteerd wordt.

De zaak gaat over een incident dat plaatsvond vlak voor de finale van het songfestival. Joost zou een cameravrouw hebben bedreigd nadat hij meerdere malen had gevraagd of ze wilde stoppen met filmen. Er zou daarbij geen fysiek contact zijn geweest. Joost werd na het incident gediskwalificeerd voor het songfestival.

Ontdek meer