Robert Pattinson wordt papa

Karen Luiken-20 november 2023 om 14:53

Robert Pattinson wordt papa. Zijn vriendin Suki Waterhouse is in verwachting van hun eerste kindje, zo maakte ze afgelopen zondag bekend tijdens een optreden in Mexico.

Suki verscheen gisteren bij het Coronoa Capital Festival in Mexico, waar ze het publiek toesprak met een bijzondere boodschap. “Ik glinster vandaag extra omdat ik dacht dat het jullie zou afleiden van iets anders dat speelt”, zei de actrice. Vervolgens deed ze haar jas open en showde ze haar babybuik.

Robert en Suki zijn al vijf jaar samen. Ze wonen samen in Los Angeles.

Nederland maakt liedje songfestival bekend

Karen Luiken-29 februari 2024 om 16:30

Een dikke week nadat Mustii het nummer bekendmaakte waarmee hij België op het Eurovisiesongestival vertegenwoordigt, is het nu de beurt aan Nederland. Bij onze noorderburen is het Joost Kleine die in mei het podium in de Zweedse stad Malmö zal betreden en dat doet hij met het liedje ‘Europapa’.

Joost Klein noemt ‘Europapa’ een nummer met een typisch Nederlands geluid, waarvoor hij samenwerkte met dj Paul Elstak en rapper Donnie. Het nummer is een ode aan de overleden vader van de artiest. “Die leerde mij dat grenzen zijn bedacht door mensen en dat je de wereld dus zelf ook kunt bedenken.”

Het songfestival begint op dinsdag 7 mei met de eerste halve finale. Joost Klein treedt net als Mustii op tijdens de tweede halve finale op donderdag 9 mei. Op zaterdag 11 mei vindt de finale plaats.

Spel leidt tot vurige discussie in 'Big Brother'

Karen Luiken-29 februari 2024 om 16:20

Wat begint als een onschuldig spel, ontaardt in een vurige discussie tussen de bewoners van ‘Big Brother’. Van lachen tot schreeuwen, de emoties lopen hoog op. En dat komt allemaal door een pannenkoek... “Je moet je fouten inzien", klinkt het in onderstaande sneak preview.

Ontdek meer