Robert Pattinson wordt papa

Karen Luiken-20 november 2023 om 14:53

Robert Pattinson wordt papa. Zijn vriendin Suki Waterhouse is in verwachting van hun eerste kindje, zo maakte ze afgelopen zondag bekend tijdens een optreden in Mexico.

Suki verscheen gisteren bij het Coronoa Capital Festival in Mexico, waar ze het publiek toesprak met een bijzondere boodschap. “Ik glinster vandaag extra omdat ik dacht dat het jullie zou afleiden van iets anders dat speelt”, zei de actrice. Vervolgens deed ze haar jas open en showde ze haar babybuik.

Robert en Suki zijn al vijf jaar samen. Ze wonen samen in Los Angeles.

Komt er een realityshow over 'Hawk Tuah'-girl?

Chelsy Vanlerberghe-23 juli 2024 om 10:39

Vertrekt 'Hawk Tuah'-girl Hailey Welch binnenkort naar Hollywood? De internetsensatie staat op het punt om een realityster te worden.

TMZ meldt dat ze al tv-showvoorstellen krijgt. Producenten willen een show rond haar leven maken, gericht op haar sprankelende persoonlijkheid. Hollywood wil haar niet alleen als virale ster, maar ook vanwege haar grappige en openhartige persoonlijkheid. Hoewel alles nog in de kinderschoenen staat, bespreekt Hailey haar opties met haar team. Er zouden al enkele scenario's op tafel liggen.

Hailey werd in één klap wereldberoemd toen een straatinterviewer haar vroeg hoe ze een man gek maakte in bed. Ze antwoordde met de nu al iconische zin: "You got to give him that hawk tuah and spit on that thing!" Sindsdien is haar leven veranderd en heeft ze een managementbureau onder de arm genomen. Daarnaast heeft ze een bedrijf opgestart, 16 Minutes LLC, en een handelsmerk aangevraagd voor haar hilarische catchphrase.

Hailey zelf is dankbaar voor alle opportuniteiten. "Twee weken geleden was ik nog met mijn oma in Belfast, Tennessee. Toen zei ik iets geks en nu is mijn leven veranderd. Is God niet geweldig?! Ik kan niet wachten op wat komt", klinkt het.

Nichtje van Little Mix-ster Leigh-Anne Pinnock vermist

Karen Luiken-23 juli 2024 om 10:16

Het zijn moeilijke tijden voor Leigh-Anne Pinnock en haar familie. De Little Mix-ster laat via Instagram weten dat haar 13-jarige nichtje wordt sinds gisteren vermist. Met een oproep vraagt ze haar volgers om hulp.

“Mijn nichtje Faith wordt vermist”, begint Leigh-Anne haar bericht. “We maken ons heel veel zorgen. Ze heeft geen geld of een telefoon. De politie is ingeschakeld, maar heeft haar nog niet gevonden.”

Leigh-Anne hoopt dat haar volgers het bericht willen delen. “Ze droeg een zwarte crop top, een zwarte legging en een rugzak van Jordan.”

Ontdek meer