Dit zijn de winnaars van 'De Verraders'

Karen Luiken-20 november 2023 om 07:54

Na een aantal zenuwslopende weken zijn de winnaars van ‘De Verraders’ eindelijk bekend. Tijdens de finale werd duidelijk dat Bart en Guy het spel het slimst hebben gespeeld. Zij gaan er met de grote eer vandoor.

Verraders Bart en Guy hebben een slim en tactisch spel gespeeld, waarbij ze op het laatste moment hun pijlen richtten op Sarah en Elodie. Ze deden dat op zo’n overtuigende manier, dat ze ook Véronique en Franky meekregen. En daarmee elimineerde de groep dus niet twee verraders, maar twee doodonschuldige dames. Met als gevolg dat Bart en Guy de winst in de wacht sleepten.

“Ik heb hier enorm van genoten”, zei Bart na zijn winst. “Dit was een avontuur. Die dagen in het kasteel, we gaan ons dit voor altijd herinneren. Ik ben iemand die heel hard werkt, ik leef voor mijn job en dat geeft me veel energie. Maar daarnaast ben ik iemand die heel erg geniet van dit soort decors. Ik vind dat geweldig. Ik wilde het spel volop spelen en ben vanaf dag 1 een verrader. Sorry mannen!”

En ook Guy had iets op te biechten: “Ik heb er zo tegenop gezien om hier te staan. Het is ongelofelijk stresserend. Ik ben zo blij om straks naar huis te mogen gaan, ik verlang naar thuis. Ik ben tegelijk zeer dankbaar om dit met jullie te mogen spelen. Het is uitzonderlijk dat je als volwassen persoon nog kan spelen. Ik ben heel dankbaar voor het plezier, de vriendschap, het kameraadschap. Al die mensen die ik anders nooit ontmoet zou hebben. Ik eindig dit spel als een verrader.”

'De Mol': deze fragmenten mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:44

En wéér een aflevering van 'De Mol' zit erop. Er kwam heel wat voorbij: van mamabezoek tot een belangrijke vraag en van bijzonder gedrag tot een nieuwe afvaller. Dit mag je niet gemist hebben.

Mama's stellen belangrijke vraag aan hun kinderen
Nu de kandidaten herenigd zijn met hun mama's in Sicilië, kon de gekende vraag niet ontbreken. Is hun kind de mol?

De eerste reactie van de afvaller
Hoe heeft de vijfde afvaller van 'De Mol' het avontuur beleefd? Dit is de allereerste reactie na de exit.

Deze nieuwe serie van Netflix wil je zien

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:36

Netflix heeft een nieuw pareltje in de aanbieding dat absoluut op je watch-list mag. Sinds kort is op de streamingsdienst ‘Anthracite’ te zien, een thriller met een spannend verhaal.

‘Anthracite’ gaat over een oude moordzaak die wordt heropend wanneer een journalist verdwijnt. Online speurwerk leidt naar zijn dochter naar een bergplaatsje dat wordt geheerst door een geheimzinnige sekte. Eenmaal daar gebeuren er niet alleen vreemde, maar ook gevaarlijke dingen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Hatik, Noémie Schmidt en Camille Lou. Verder is er ook een rol weggelegd voor de Belgische Nicolas Godart.

Ontdek meer